INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost jucător de la Arsenal, cuvinte dure la adresa lui Nasri: ”Este un idiot, nu voi avea niciodată respect pentru el”

Nasri în duel cu Xavi FOTO: Guliver/GettyImage
Nasri în duel cu Xavi FOTO: Guliver/GettyImage

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 18:53

Emmanuel Frimpong, fostul jucător al celor de la Arsenal, a dezvăluit recent câteva detalii din vestiarul formației londoneze, povestind inclusiv un episod mai puțin fericit pentru el.

În 2011, pe când avea doar 19 ani, Frimpong a primit cartonașul roșu într-un meci pierdut cu scorul de 0-2 în fața lui Liverpool, după un fault dur asupra lui Lucas Leiva, iar coechipierul său de la acea vreme, Samir Nasri, avea să-l critice dur pentru comportamentul extrem de nesportiv.

La finalul disputei, Wenger nu a avut nimic să-i reproșeze mijlocașului defensiv, dar Nasri l-a provocat pe acesta. ”Am pierdut din cauza ta”, au fost cuvintele francezului, care l-au făcut pe Frimpong să cedeze. ”Nu-mi place de el pentru că este un idiot. Nu voi avea niciodată respect pentru el”, au fost cuvintele jucătorului plecat definitiv de la Arsenal în 2014.

În vreme ce relația cu Nasri n-a fost una dintre cele mai bune, Frimpong a avut de spus și lucruri bune despre câțiva dintre foștii lui colegi. În timp ce Fabregas este ”un tip minunat”, Wilshere era cel mai bun prieten al tânărului fotbalist, iar alături de Alex Song prefera să mănânce la fast-food înaintea partidelor. De asemenea, Frimpong consideră că Wenger este ”cel mai bun antrenor pe care-l poate avea un tânăr”.

Fostul mijlocaș al ”tunarilor” joacă în acest moment în campionatul din Cipru, pentru formația Ermis Arradipou. Înainte de a pleca definitiv de pe ”Emirates”, Frimpong a fost împrumutat la mai multe echipe, dar nu s-a mai ridicat niciodată la nivelul care l-a propulsat în prima echipă a lui Arsenal.

surse: dailymail.co.uk, sportbible.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează