INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost manager al lui Manchester United îl critică dur pe Mourinho: ”E plictisitor. Îl prefer pe Pep”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 decembrie 2017 10:29

Van Gaal susține că, deși a fost și el criticat, Manchester United juca un fotbal de mai bună calitate pe vremea când pregătea el echipa (2014-2016).

Între 1997 și 2000, Jose Mourinho i-a fost asistent lui Louis van Gaal la Barcelona. Iar în 2016 i-a urmat pe bancă la Manchester United. Însă tehnicianul olandez, 66 de ani, nu e satisfăcut de calitatea fotbalului pe care-l practică "diavolii" și, acid de felul său, n-a avut nicio problemă să-și atace public fostul colaborator.

11 punctee diferența în clasament între Man. United și liderul Man. City în 2017-2018

"Prea defensiv"

"În ultimul meu sezon pe bancă, 2015-2016, echipa juca destul de bine, chiar dacă nu era genul de fotbal apreciat în Anglia. Aș putea spune că a fost cel mai bun an al meu acolo, date fiind circumstanțele în care am lucrat. Dar acum, privind la United, văd că Mourinho nici măcar nu e criticat, deși fotbalul său e mult mai plictisitor. Eu am jucat mereu ofensiv, dovadă că adversarii parcau mereu autobuzul în propriul careu. Acum n-o mai fac, fiindcă Jose joacă atât de defensiv", a comentat Van Gaal.

48 de goluria înscris City în 16 etape, United numai 36. Ambele au primit câte 11 goluri

1 trofeu,Cupa Angliei 2016, a câștigat Van Gaal cu United. Mourinho are deja trei: Cupa Ligii Angliei 2017, Supercupa Angliei 2016 și Europa League 2017

"City are calitate"

Dacă s-ar fi oprit aici, era chiar rezonabil. Dar batavul a mai răsucit o dată cuțitul în rana sângerândă a unui Mourinho tocmai pus la colț și de marea rivală City (1-2): "Prefer să mă uit la meciurile lui Guardiola. Într-o echipă ai nevoie de calitate și e clar că el, la City, are o echipă mai bună". Tocmai dușmanul de moarte Pep! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  12 Decembrie 2017, 12:16

Haios olandezul. In privinta lui Mou, dincolo de o oarecare rautate, are dreptate. Jose are mai tot timpul nevoie de alti si alti jucatori. La preturi exorbitante.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează