INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Un fotbalist al Barcelonei dă iar din casă: "Am simțit că Pique e reticent în ceea ce mă privește"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2015 15:19

E unul dintre jucătorii Barcelonei care nu se tem să spună ceea ce cred. Sinceritatea i-a făcut probleme, după ce, în urmă cu mai mult de două luni a confirmat cearta dintre tehnicianul Luis Enrique și Lionel Messi, de la un antrenament, lucru care nu le-a fost pe plac catalanilor, care încercaseră să ascundă tensiunile.

 "S-a întîmplat cînd am revenit din vacanță. Dintr-o dată, Leo și-a pierdut cumpătul după ce a fost faultat și nu s-a dat nimic, la un antrenament. Situația a devenit tensionată și s-au schimbat cîteva cuvinte mai dure între antrenor și Messi.  Astfel de situații apar peste tot, dar i s-a dat o importanță mai mare acesteia pentru că e vorba de Barcelona" Jeremy Mathieu, într-un interviu acordat pentru RMC, la sfîrșitul lui ianuarie 2015

Jeremy Mathieu a fost adus în vara lui 2014 la formația catalană, care a plătit pentru el 20 de milioane de euro Valenciei.

50 milioane €este clauza fixată de Barça pentru Mathieu

Mulți oameni din fotbal au fost de părere atunci că nu este un transfer potrivit pentru echipa blau-grana, dar, încet-încet, fundașul central francez de 31 de ani și-a cîștigat locul în echipă. Nu i-a fost ușor, după cum el însuși recunoaște. Nici colegii nu i-au simplificat adaptarea: "La început a fost greu, pentru că simțeam că Pique era reticent în privința mea.

După mai multe meciuri, s-a creat o conexiune între noi și acum cred că totul merge din ce în ce mai bine"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează