CAMPIONATE  ·  ATAC

Un fotbalist care a luat Liga cu Real Madrid în 2014 și 2016 e făcut praf de fosta iubită: "Alcoolul și țigările ți-au distrus toți neuronii!"

Aurah Ruiz
Aurah Ruiz

Miercuri, 11 Aprilie 2018

Jese Rodriguez (25 de ani), fotbalistul împrumutat de PSG la Stoke City, fost la Real Madrid între 2013 și 2016, a fost atacat de fosta iubită, Aurah Ruiz, de care s-a despărțit acum câteva luni și pe care n-o mai susține financiar.

"N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Aș vrea să-i iau lui Nyan numele tău de familie, nu merită un așa tată.

Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai", a fost reacția dură a fostei partenere a lui Jese. 

Tirada fotomodelului de 28 de ani continuă: "Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega. N-ai timp de fiul tău, dar ai tot timpul din lume să stai prin cluburi cu tot felul de parașute, bând și fumând!".

Fotbalistul a motivat: "Azi am fost să-mi văd fiul la spital și să discut personal cu doctorii, cu care vorbesc oricum zilnic la telefon despre situația lui. Am fost lăsat să stau cu el doar 5 minute, apoi am fost dat afară. Nu e vorba că nu vreau să-mi văd copilul, ci că sunt puse bariere în calea mea".

Aurah spune însă că a avut motive întemeiate să-l dea afară din salon: "A venit cu un est-european dubios și cu altă persoană pe care nu am mai văzut-o și a cerut ca eu și tata să ieșim din cameră. Am chemat paza pentru că nu știam cine sunt acei oameni. Nu o să te opresc să-l vezi pe Nyan, poți veni oricând, dar nu cu oameni pe care nu-i cunosc. Fiul meu nu e un personaj de circ. Data viitoare gândește-te mai bine".

Nyan, al treilea copil al atacantului lui Stoke și primul din relația cu Aurah, s-a născut prematur în luna iunie a anului trecut, având în continuare mari probleme de sănătate după complicațiile de la naștere. Jese mai are doi băieți dintr-o relație anterioară.


Jese, Aurah și micuțul Nyan, pe vremea când formau o familieA făcut amor fără să se întoarcă, crezând că este iubitul. A avut parte de șocul vieții ei! Cu cine se culcase de fapt studenta

Libertatea

Comentarii (7)

andrei.33  •  11 Aprilie 2018, 20:11

Stiri la categoria fotbal extern. In timpul asta Ioanitoaia il suna pe Jumatate, directorul sectiei extern, sa aiba conversatii usoare despre Napoli.

cneius  •  11 Aprilie 2018, 20:11
Postat de duffyduck pe 11 Aprilie 2018, 19:54

Presupun ca spre deosebire de "parasutele" pe care le-a "cunoscut" in WC-urile cluburilor, pe stimabila Aurah a cunoscut-o la biblioteca nationala din Madrid, unde citea cu sport Sartre si Camus.

Tare !

duffyduck  •  11 Aprilie 2018, 19:54

Presupun ca spre deosebire de "parasutele" pe care le-a "cunoscut" in WC-urile cluburilor, pe stimabila Aurah a cunoscut-o la biblioteca nationala din Madrid, unde citea cu sport Sartre si Camus.

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
09:00 Curling

Campionatul European: Helsingborg

Eurosport
19:00 Baschet M

Steaua - Dinamo Știința

Digi 2
Program TV complet

Liga 1