CAMPIONATE  ·  ATAC

Un fotbalist care a luat Liga cu Real Madrid în 2014 și 2016 e făcut praf de fosta iubită: "Alcoolul și țigările ți-au distrus toți neuronii!"

Aurah Ruiz
Aurah Ruiz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 16:36

Jese Rodriguez (25 de ani), fotbalistul împrumutat de PSG la Stoke City, fost la Real Madrid între 2013 și 2016, a fost atacat de fosta iubită, Aurah Ruiz, de care s-a despărțit acum câteva luni și pe care n-o mai susține financiar.

"N-ai timp să-ți petreci o seară alături de copilul tău, însă ai tot timpul din lume pentru cluburi. Ești cea mai mare eroare a vieții mele. Aș vrea să-i iau lui Nyan numele tău de familie, nu merită un așa tată.

Alcoolul și țigările ți-au distrus cei trei neuroni pe care îi mai aveai", a fost reacția dură a fostei partenere a lui Jese. 

Tirada fotomodelului de 28 de ani continuă: "Le-a zis asistentelor că trebuie să plece pentru a prinde un avion, dar era la Shoko Madrid, în zona VIP, fumând, bând și făcând sex în toaletă. Ce tată bun! Sunt video-uri cu tine, Jese, nu poți nega. N-ai timp de fiul tău, dar ai tot timpul din lume să stai prin cluburi cu tot felul de parașute, bând și fumând!".

Fotbalistul a motivat: "Azi am fost să-mi văd fiul la spital și să discut personal cu doctorii, cu care vorbesc oricum zilnic la telefon despre situația lui. Am fost lăsat să stau cu el doar 5 minute, apoi am fost dat afară. Nu e vorba că nu vreau să-mi văd copilul, ci că sunt puse bariere în calea mea".

Aurah spune însă că a avut motive întemeiate să-l dea afară din salon: "A venit cu un est-european dubios și cu altă persoană pe care nu am mai văzut-o și a cerut ca eu și tata să ieșim din cameră. Am chemat paza pentru că nu știam cine sunt acei oameni. Nu o să te opresc să-l vezi pe Nyan, poți veni oricând, dar nu cu oameni pe care nu-i cunosc. Fiul meu nu e un personaj de circ. Data viitoare gândește-te mai bine".

Nyan, al treilea copil al atacantului lui Stoke și primul din relația cu Aurah, s-a născut prematur în luna iunie a anului trecut, având în continuare mari probleme de sănătate după complicațiile de la naștere. Jese mai are doi băieți dintr-o relație anterioară.


Jese, Aurah și micuțul Nyan, pe vremea când formau o familieMinistrul sportului, surprins la mare într-o mașină pe cheltuiala Registrului Auto Român. O camera la Hotel Sport pentru cei din sistem e 30 de lei
Libertatea
Comentarii (7)
andrei.33  •  11 Aprilie 2018, 20:11

Stiri la categoria fotbal extern. In timpul asta Ioanitoaia il suna pe Jumatate, directorul sectiei extern, sa aiba conversatii usoare despre Napoli.

cneius  •  11 Aprilie 2018, 20:11
Postat de duffyduck pe 11 Aprilie 2018, 19:54

Presupun ca spre deosebire de "parasutele" pe care le-a "cunoscut" in WC-urile cluburilor, pe stimabila Aurah a cunoscut-o la biblioteca nationala din Madrid, unde citea cu sport Sartre si Camus.

Tare !

duffyduck  •  11 Aprilie 2018, 19:54

Presupun ca spre deosebire de "parasutele" pe care le-a "cunoscut" in WC-urile cluburilor, pe stimabila Aurah a cunoscut-o la biblioteca nationala din Madrid, unde citea cu sport Sartre si Camus.

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 11 - Brescia Romena
TVR 1
17:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
17:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - FC Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Osasuna - Celta Vigo
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Lazio - Sassuolo
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:30 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Chelsea
Eurosport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Barcelona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Brescia - Roma
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Premier League
Brighton - Manchester City
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Juventus - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Atletico Madrid - Betis
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1