INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un fotbalist din Liga 1 a ajuns în prima ligă franceză: "În România am făcut meciuri bune, în special în cupele europene"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2015 19:32

Fostul fundaș al Astrei Giurgiu, Syam Ben Youssef, a ajuns la un acord cu formația din Ligue 1 Caen, cu care a semnat pe următorii trei ani.

După trei ani petrecuți în România, fundașul central în vîrstă de 26 de ani spune că are doar amintiri plăcute.

"În România am făcut meciuri bune, în special în cupele europene, și am reușit să progresez. Cînd am primit oportunitatea de a mă întoarce în Franța, nu am ezitat nici o clipă. Sînt foarte fericit! Cred că am luat decizia corectă", a spus tunisianul pentru site-ul oficial al lui Caen.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează