INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERBIA

Un fotbalist sîrb a fost arestat după ce a lovit un fan!

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2009 00:00

Poliţia sîrbă a anunţat că jucătorul lui Cukaricki Belgrad, Nebojsa Joksimovici, a fost reţinut după ce a atacat un fan la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o în faţa lui Jagodina, 2-0.

Fost jucător la Steaua Roşie Belgrad şi Neuchatel Xamax, Joksimovici, 28 de ani, a atacat un suporter aflat în tribune, iar poliţia a decis arestarea sa pentru comportament violent. Fanul are lovituri la faţă, dar nici una nu-i pune în pericol viaţa.

Poliţia sîrbă a demarat un proiect pentru reducerea violenţelor pe stadioane, după ce francezul Brice Taton a murit în urma loviturilor primite din partea unui grup de ultraşi înainte confruntării dintre Serbia şi reprezentativa cocoşului galic de la Belgrad, în preliminariile CM 2010.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
suceava64
suceava64  •  05 Octombrie 2009, 18:45

si fotbalistii sunt niste huligani.

 •  05 Octombrie 2009, 17:51

la noi, mimi continua sa dea cu pumnul ... politia chiar ii inlesnea activitate ... si sarbii sunt considerati "salbatici" in raport cu "europenii" mimi si jiji ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează