INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Un fundaș a găsit o soluție halucinantă de a bloca adversarii » Va fi dat afară deși echipa sa a câștigat

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de - Publicat vineri, 16 iunie 2017 09:31

Federico Allende, apărătorul lui Sport Club Pacífico, i-a scos din joc pe atacanții lui Estudiantes. Și echipa din liga a 4-a a învins cu 3-2 formația din Primera.

Sport Club Pacífico, locul 2 într-o serie a celei de-a patra divizii, avea șanse minime în Cupa Argentinei pe terenul lui Estudiantes La Plata (poziția a 8-a în Primera), echipa lui Verón și Dubarbier (ex-CFR).

Și totuși, a învins cu 3-2. Fundașul Federico Allende a găsit o soluție incredibilă de a-și scoate din joc adversarii. Una pentru care avea să-și piardă contractul.

"Fotbalul e pentru cei deștepți"

"I-am înțepat permanent cu un ac pe atacanții lui Estudiantes", a dezvăluit Allende postului local Vorterix Radio. "Știam că fotbaliștilor de elită nu le plac duelurile fizice, se enervează când tragem de timp sau jucăm murdar. Asta trebuia să fac. Fotbalul e pentru cei deștepți. Numai așa poți bate un club puternic".

Otero, rivalul direct, a fost victima preferată: "L-am anulat pe Otero. Probabil că mă urăște". Cum l-a caracterizat vârful lui Estudiantes? "Un mizerabil".

"Îl voi da afară pe Allende"

Președintele lui Pacífico, Hector Moncada, a fost însă mai afectat decât adversarii. Și îl va concedia pe vinovat: "Suntem devastați. Acest incident a murdărit tot ce am făcut noi bine în meci. Îl voi da afară pe Allende".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  16 Iunie 2017, 13:22

Allende - cap de gâscă - acelasi tipar cu ANDONE.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează