CAMPIONATE    •   ITALIA

Un hater i-a urat lui Bonucci să-i moară ambii copii! Ce i-a răspuns internaționalul

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Articol de — Daniel Scorpie Joi, 13 Septembrie

Fundașul lui Juventus a replicat atacului: ”Sper să-i pot ține pe băieții mei departe de lumea plină de violență. Dispari, schimbă-ți contul și cere ajutor, deși nimeni nu mai poate scoate din rahat!”.Nu toți fanii lui Juventus l-au iertat pe Bonucci pentru că a trădat plecând la Milan și s-a întors după doar un an. Ura unora merge însă mult prea departe, încât s-a transformat în amenințări la adresa familiei.

Un hater intitulat @the_98page i-a postat pe Instragram internaționalului italian un mesaj cutremurător "Trebuie să-ți moară amândoi copiii". Leonardo, care trăise în iulie 2016 o mare dramă, unul dintre băieți fiind grav bolnav și operat, nu i-a rămas dator.

L-au mai atacat pe Matteo!

"Poate că într-o zi vom trăi într-o lume mai bună, dar acum sper să-i țin departe pe fiii mei de actuala lume, a acestor oameni. Una a violenței făcute din gesturi, cuvinte și gânduri.

E cazul să dispari, să-ți schimbi contul și să chemi pe cineva să te ajute, păcat însă că nimeni nu te va putea scoate din rahatul de ființă care ești!", i-a scris fundașul pe Instagram stories. După problema gravă cu Matteo, Bonucci a mai fost atacat similar: "I-ai trădat pe fanii tăi și nu meriți toată iubirea pe care ai primit-o. Sper ca băiatul să facă din nou cancer. 

2 copii are Bonucci: Lorenzo, 6 ani, și Matteo, 4 ani. Băiatul cel mare al fundașului juventin e fan al rivalei Torino

Comentarii (4 ) Adaugă comentariu

gazistu  •  13 Septembrie 2018, 13:55

sa doresti raul (moartea, boala) unui copil nevinovat, doar pe motivul ca tatal lui a jucat la o echipa rivala,....Atunci si bonucci at trebui sa-i ureze sa-i moara , prostului,, copilul sotia sau mama...oricare din cei 3....sa fie chit!! e bine asa nu?

thebluestlion  •  13 Septembrie 2018, 13:38

Așa ceva nici nu ar trebui să fie știre. Ăla care dorește unui copil așa ceva ar trebui legat și aruncat pe o insulă pustie!

paiazze  •  13 Septembrie 2018, 13:03

Postat de fcd18 pe 13 Septembrie 2018, 12:58

Mama, zici ca suntem pe instagramul vreunei vedete de carton. Numai despre 'hateri' citesti pe gsp :)

:)) Pai nu vezi ca astia habar n-au limba romana, dar o rup pe "romgleza" mai ceva ca manelistii?

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase