INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un infractor - președinte de club în Premier League!? ”El Chapo” a vrut să cumpere o echipă de top din Anglia

Montaj foto via blog.foxsoccer.com
Montaj foto via blog.foxsoccer.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 19:02

Joaquin "El Chapo" Guzman, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de droguri din lume, a fost arestat recent de poliția mexicană după ce a evadat dintr-o închisoare de maximă securitate.

Infractorul, dar și apropiații săi, au fost interogați ore în șir, iar cu acest prilej au ieșit la iveală cîteva din intențiile sale. Presa mexicană susține că ” El Chapo” intenționa să cumpere clubul de fotbal Chelsea, pentru o sumă de 868 milioane de dolari.

Traficantul era un mare fan al fotbalului, iar echipa lui preferată este clubul mexican Puebla F.C. Cu toate acestea, el voia să se implice la un nivel mai înalt în fotbal și era hotărît să cumpere trupa britanică. Arestarea i-a dat, însă, planurile peste cap.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
spion_kop
spion_kop  •  16 Ianuarie 2016, 11:07

pt articolul asta nu va mai luati salariu vreo 2 luni jesepeilor, gata ... umblati cu mizerii d'astea, pai asa ne-a fost vorba ?! hai repede, o oda alexandrina in ritm iambic pentru jiji, poate nu se prinde ca umblati cu sopirlica ... la munca, *** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  16 Ianuarie 2016, 01:39

In Anglia nu oricine poate cumpara o echipa de fotbal. Înainte ca o echipa sa își schimbe proprietarul, o comisie din cadrul Federatiei (FA) analizează posibilul cumpărător. Daca nu este o persoana cu un background respectabil, poate sa aibă toti banii din lume fiindcă ii sunt de prisos. Așadar, intenția din articol e doar o fantezie a respectivului sau o fantezie de presă.

simplu_suporter
simplu_suporter  •  15 Ianuarie 2016, 20:55
Postat de fangigi pe 15 Ianuarie 2016, 19:59

Slab, ce presedinte? La noi un infractor condamnat definitiv este chiar patron la un club din Pitesti!

stan si bran. la noi primul infractor condamnat din fotbal a fost patron la un club de legenda pe care l-a regulat pana a ramas doar matineul de el si un card de milioane datorii... tot la el :-) marele binefacator, cofetar de succes, fost utcist de prim rang, delapidator de loterii si mare scriitor de zabrele... ah si sa nu uitam idol al legionegranata. si lol al intregii tari :-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează