INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATENTAT LA BRUXELLES

Un internațional belgian important, mesaj tulburător după atentatul de la Bruxelles: „Și ce e mai rău va veni... Să ne rugăm pentru oamenii influențați negativ de învățarea distorsionată a unei religii"

Teroristul care a ucis doi suporteri suedezi luni seară la Bruxelles. Foto: Twitter @Arun Gangwar
Teroristul care a ucis doi suporteri suedezi luni seară la Bruxelles. Foto: Twitter @Arun Gangwar

Articol de - Publicat marti, 17 octombrie 2023 17:15 / Actualizat marti, 17 octombrie 2023 17:27

Thomas Meunier, 32 de ani, locul 3 la Mondialul din 2018 cu naționala Belgiei, se teme că atentatul șocant de la Bruxelles e doar începutul unei perioade extrem de grele legate de fanatismul islamic.

Thomas Meunier are 32 de ani și joacă de un deceniu la naționala Belgiei, parte din generația care a fost semifinalistă și locul 3 la Mondialul din 2018. Fundașul dreapta al Borussiei Dortmund, ex-FC Bruges și PSG, e în recuperare acum după o accidentare și nu a evoluat deloc în actualul sezon, nici la echipa de club, nici la selecționată, văzând la televizor meciul „diavolilor roșii" cu Suedia.

Joc suspendat definitiv la pauză, când internaționalii scandinavi au aflat că doi compatrioți, fani care se îndreptau spre stadionul „Roi Baudouin", au fost uciși de un terorist tunisian în centrul Bruxellesului.

Stabilit de peste doi ani în România, un islandez a ochit ce ne lipsește: „Dacă vreți mai sus, asta trebuie să faceți!”
INTERVIU
Stabilit de peste doi ani în România, un islandez a ochit ce ne lipsește: „Dacă vreți mai sus, asta trebuie să faceți!”

Thomas Meunier: „Să ne rugăm pentru oamenii influențați negativ de învățarea distorsionată a unei religii"

Chiar și când nu joacă, Meunier (62 de selecții și 8 goluri pentru prima reprezentativă) comentează tot ce se întâmplă în țara lui, influențând și viața sa. După atentatul din capitala Belgiei, apărătorul a lansat un mesaj pe rețelele de socializare.

„Și ce e mai rău va veni probabil", a scris jucătorul pe X, fostul Twitter. A completat: „Să ne rugăm pentru victime și pentru oamenii influențați negativ de învățarea distorsionată a unei religii. Fie ca Domnul să îi ajute să găsească drumul corect".

Înaintea lui Thomas Meunier, selecționerul Suediei a spus: „Mă întreb unde se îndreaptă lumea asta"

După meci, selecționerul suedez Janne Andersson era puternic afectat. „La pauză, am primit informația halucinantă. Atunci am decis să ne oprim. Nu mai conta dacă meciul continuă sau nu. Suntem foarte triști, avem lacrimi în ochi. Familia mea e îngrijorată, cum sunt toate familiile noastre. Mă întreb unde se îndreaptă lumea asta. Absolut dezgustător", a protestat antrenorul scandinav.

Eric Cantona, opinie dură asupra conflictului din Orientul Mijlociu: „Israel a furat de 75 de ani drepturile omului. Free Palestine înseamnă eliberarea din cea mai mare închisoare”

Presa din Spania dezvăluie câștigătorul și câștigătoarea Balonului de Aur » Premieră în fotbalul feminin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează