INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA - SPANIA (SÂMBĂTĂ, 21:45)

Un internațional englez de la Manchester United dezvăluie: "Îmi puteam pierde piciorul"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 12:37

Accidentat grav la un meci de Liga Campionilor, Luke Shaw își amintește ce i s-a întâmplat în septembrie 2015: ”Dacă aș fi zburat înapoi cu echipa, îmi puteam pierde piciorul din cauza cheagurilor de sânge”.

În 2014, la 19 ani, Luke Shaw era cel mai tânăr jucător care evolua la Mondialul brazilian. Un an mai târziu însă, ascensiunea fundașului stânga al lui Man. United s-a întrerupt brusc. În septembrie 2015, la un meci de Champions League, la Eindhoven, englezul a fost atacat brutal de Hector Moreno, mexicanul lui PSV provocându-i o dublă fractură la piciorul drept.

Acum, revenit la națională, apărătorul face o dezvăluire șocantă: "Am fost aproape să-mi pierd piciorul. Nu am aflat decât după șase luni, când un doctor mi-a spus tot ce mi s-ar fi putut întâmpla".

Shaw adaugă: "Inițial, cei de la club ar fi vrut să zbor imediat înapoi cu echipa. Dacă aș fi făcut-o, mi-aș fi pierdut piciorul din cauza cheagurilor de sânge. Am două cicatrice pe gambă, acolo unde chirurgii au tăiat pentru a îndepărta cheagurile".

După trei ani, "piciorul meu drept e la fel ca înaintea acelei accidentări. Dar aș minți dacă aș spune că, la acea vreme, nu m-am gândit să renunț la fotbal". 

7 selecții are Luke Shaw la naționala Angliei: a debutat pe 27 februarie 2014, la 1-0 cu Danemarca

4 meciuri a jucat Shaw în acest start de sezon în Premier League la Man. United, marcând un gol

Citește și: Griezmann așteaptă Balonul de Aur: ”Ar trebui să fiu obligatoriu printre cei trei finaliști. Am câștigat trei finale. Ce aș putea face mai mult?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează