INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un internațional sloven a povestit drama prin care a trecut: "Mi-a fost teamă că voi muri ca Astori'

Josip Ilicic
(foto: Guliver/Getty Images)
Josip Ilicic (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 13:07

Internaționalul sloven Josip Ilicici a povestit teama cu care a trăit în vară, din cauza unei grave infecții bacteriene: ”Mă obseda gândul că aș putea sfârși ca Astori”.

Josip Ilicici n-are nicio îndoială. În vară a driblat moartea. "Am suferit o gravă infecție bacteriană la ganglionii limfatici și am trăit multă vreme cu teama cumplită că într-o bună zi aș putea să mor. Și alte persoane s-au confruntat cu aceeași problemă de sănătate ca și mine, dar n-au avut noroc. Infecția s-a răspândit la alte organe și apoi au ajuns în comă", a povestit internaționalul sloven cotidianului Corriere dello Sport.

În acele zile de suferință, mijlocașul Atalantei s-a gândit deseori la fostul său coleg de la Fiorentina, Davide Astori, decedat în somn, pe 4 martie, înaintea unui meci pe care urma să-l susțină cu echipa la Udine. "Îmi era groază că aș putea sfârși ca el. Mă întrebam: «Și dacă mâine dimineață nu mă mai trezesc? Cum ar fi să nu-mi mai văd niciodată familia?». A fost o perioadă în care mi-a fost frică să mă urc în pat și să adorm", a dezvăluit jucătorul în vârstă de 30 de ani. 

"Fotbalul nu este totul în viață, așa cum credeam eu. Sănătatea și familia sunt cele mai importante. Mi-a fost cumplit de greu s-o iau de la capăt cu fotbalul. Eu n-am pornit de la zero, ci de la sub zero"
Josip Ilicici, mijlocaș Atalanta

4 ania fost coleg Ilicici la Fiorentina, cu Davide Astori. În 2017 s-a transferat la Atalanta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează