INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA

Un jucător al lui Ferencvaros în stare critică » I-au amputat un picior după infarct!

Akeem Adams jucase 6 meciuri pentru Ferencvaros, devenind titular în echipa verzilor
Akeem Adams jucase 6 meciuri pentru Ferencvaros, devenind titular în echipa verzilor

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 09 octombrie 2013 21:42

Akeem Adams (Trinidad), 22 de ani, victima unui atac cardiac şi aflat pe lista de aşteptare pentru transplant, ar fi făcut septicemie din cauza insuficienţei circulatorii către membrele inferioare


Din 25 septembrie, de cînd a suferit puternicul infarct, acasă, în miezul nopţii, Akeem Adams e menţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Fundaşul central din Trinidad-Tobago, 22 de ani, ajuns la Ferencvaros în august (coleg cu ex-stelistul Andrei Ionescu), a fost supus la 3 operaţii în primele 24 de ore ce au urmat atacului cardiac.

Trecut imediat pe o listă de aşteptare pentru transplant, Akeem a fost conectat la o inimă artificială, însă insuficienţa circulatorie către membrele inferioare i-a obligat pe chirurgi să-l opereze a 4-a oară. Gamba stîngă se necrozase, risca să facă septicemie. Marţi dimineaţă, i-a fost amputat piciorul, dar "are doar 35-40 la sută şanse să supravieţuiască", a dezvăluit un medic al lui Ferencvaros.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
jovii
jovii  •  10 Octombrie 2013, 09:41

://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/licit-adamsert/20131009/c/5117 Gyógyulj meg Akeem ! Get well Akeem !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează