INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLANTA UNITED

Un jucător cumpărat cu 15 milioane a fost scos din lot pentru că i-a făcut avansuri soției unui coleg!

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 12:58

Gerardo Martino, fostul antrenor al Barcelonei, are probleme la Atlanta United, deși e primul în Conferința de Est!

Atlanta United e în plină ascensiune în MLS. Echipa lui Gerardo "Tata" Martino, ex-Barcelona, conduce Conferința de Est, depășind puternicele cluburi din New York, Red Bulls și City. Are cele mai multe puncte (44) și cele mai multe goluri marcate (46) din ambele serii.

Dar antrenorul argentinian se confruntă cu o problemă neașteptată.

În ianuarie, Martino l-a transferat pe compatriotul Ezequiel Barco, 19 ani, un mijlocaș talentat de la Independiente, pentru care Atlanta a plătit 15 milioane de dolari. Record în fotbalul american. Și tocmai acesta i-a stricat atmosfera la echipă.

1532217682 269199 1532217814 noticia normal

Barco a fost lăsat în afara lotului în ultima etapă, la 3-1 cu DC United. Și nu va juca nici duminică, împotriva lui Montreal Impact. "Indisciplină", a motivat laconic tehnicianul.

Un blog american, Dirty South Soccer, a aflat ce înseamna "indisciplină". Ezequiel, care s-a căsătorit în februarie, i-a făcut avansuri soției unui coleg, Brandon Vázquez. Și a ieșit scandal în vestiar. Iar "Tata" l-a scos din lot deocamdată pe Barco, sperând ca situația să se calmeze.

18 meciuri a jucat Ezequiel Barco în prima parte a sezonului din MLS, marcând 5 goluri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1573423036256029
Vladimir Sorescu  •  26 Iulie 2018, 14:12

Asa cum sunt antrenorii romani asa sunt si jucaotrii nostrii care activeaza din pacate in cel mai slab campionat de fotbal din 1990 incoace. Federatia Romana de Fotbal este in amre aprte de vina ca a lasat sa activeze in toate echipele romanesti foarte multi jucatori straini care practic au facut imposibila accederea jucaotrilor autohtoni la toate echiepele ca vorbimd e liga 1,2,3 sau ultima liga. As fi extrem de curios ce plan de masuri are la ora actuala sefii federatiei de fotbal din Romania sau sunt in vacanta. Am spus-o si repet in fruntea federatiei de fotbal trebuai sa fie un fost mare jucaotr, sa lasam la o parte chestiunea cu managementul, unde este managementul eprformant al federatiei. Suntem ciuca batailor nu am mai fost la un turneu final de campionat mondial de fotabl din anul 2002 iar la europene ne facem de ras ,fiind mereu pe ultimul loc in grupa. Per ansamblu,o situatie mai mutl decat jenanta si actualul for de conducere sa redreseze foarte rapid toata situatia fotbalului pe toate palierele, altfel ne vom bate cu echipele din coada clasamentului. Asta nedorim ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează