INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un jucător de la Arsenal a ajuns la poliție după ce a insultat rasist un angajat British Airways: ”Alb bastard nenorocit”

Trimis la vestiare de arbitrul Moss, Xhaka are acum de-a face și cu poliția // FOTO Guliver/GettyImages
Trimis la vestiare de arbitrul Moss, Xhaka are acum de-a face și cu poliția // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2017 00:00

Granit Xhaka a ajuns la poliție pentru că a insultat rasist un angajat al British Airways, a doua zi după ce mijlocașul lui Arsenal fusese eliminat cu Burnley.

Granit Xhaka l-a scos din minți pe Wenger. N-a fost de ajuns că și-a lăsat colegii de la Arsenal în zece oameni duminică, în minutul 65 al meciului cu Burnley. Chiar a doua zi, mijlocașul elvețian a dat cu subsemnatul la poliție, fiind interogat în urma incidentului produs pe Aeroportul Heathrow!

L-a enervat și pe Wenger

Jucătorul transferat de "tunari" cu 45 de milioane de euro în vară de la M'Gladbach i-a vorbit urât unui angajat British Airwyas, compania cu care trebuia să zboare în Germania fratele logodnicei sale.

"Alb bastard nenoricit", a strigat în nemțește Granit, revoltat că lui Leonard Lekaj, jucător în a șasea divizie, i se refuzase îmbarcarea în avion, din cauză că întârziase la check-in.

Granit a fost eliberat de la secția din vestul Londrei, dar ancheta continuă. Managerul Wenger l-a preluat pe rebelul din cauza căruia era să facă egal, convocându-l la o discuție între patru ochi.

9cartonașe roșii a primit Granit Xhaka în ultimele 3 sezoane. 5 numai de la începutul celui trecut, record în elita Europei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  26 Ianuarie 2017, 12:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează