INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Un manager din Premier League despre fanii echipei sale: "Unii sînt idioţi!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2010 00:00

Harry Redknapp şi-a cîştigat respectul fanilor lui Tottenham după ce a reuşit să o scoată pe Spurs din zona retrogradării pentru a o transforma într-o pretendentă la un loc în "Big Four".

Deşi lucrurile merg bine pe White Hart Lane, iar elevii săi au şanse să se impună şi în Cupa Angliei, suporterii i-au apostrofat la jocul cu Fulham dim sferturile de finală ale competiţiei. Cum favoriţii erau conduşi cu 1-0 la finalul primelor 45 de minute, iar evoluţia evenimentelor nu prevestea revenirea din repriza secundă, unii dintre spectatori au huiduit, înfuriindu-l pe Redknapp:

"Nu ştiu ce ar putea să vadă cineva la Tottenham care să-l determine să se manifeste nesportiv. Fanii au văzut un fotbal fantastic şi s-au simţit excelent la meciurile noastre. Unii dintre ei nu-şi dau seama cît sînt de importanţi pentru băieţi, iar alţii chiar nu înţeleg ce se întîmplă pe teren. Văd tabela şi încep să urle, cîţiva chiar sînt idioţi!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 Martie 2010, 15:25

are dreptate...dar asta e valabil pe toate stadioanele din lume!!! nu vin la meci doar doctori ingineri sau avocati. oricum, meciul cu fulham a fost unul foarte bun iar spurs a jucat bine chiar si in prima repriza!

 •  27 Martie 2010, 12:20

A zis bine, nu se poate ca toti fanii sa fie Carturescu...e valabil oriunde in lume

Vezi toate comentariile (2)
Comentează