INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Un necunoscut a încercat să-l agreseze pe starul Barcelonei » Messi: "Sînt bine, nici nu m-a atins"

Lionel Messi a avut parte de un moment neplăcut în timp ce dădea autografe în orașul natal (sursa foto: lacapital.com.ar) +8   FOTO
Lionel Messi a avut parte de un moment neplăcut în timp ce dădea autografe în orașul natal (sursa foto: lacapital.com.ar)

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 23:55

UPDATE » Fotbalistul de 23 de ani a vorbit despre incidentul în care a fost implicat: "Sînt bine, nu s-a întîmplat nimic, nici nu m-a atins".
Conform presei argentiniene, a fost vorba de un incident minor, în care un necunoscut a încercat să-l agreseze pe jucător, dar nu a reuşit.

Superstarul argentinian a avut parte de un moment neplăcut în ţara sa natală.

Revenit în Argentina pentru turneul final al Copa America, jucătorul Barcelonei a fost agresat de un individ, în faţa unui bar din Buenos Aires. Messi ieşise împreună cu cîţiva colegi să ia masa, iar la ieşirea din restaurant a fost întîmpinat de fani. În plină sesiune de autografe, superstarul albi-celestilor s-a trezit cu un pumn în faţă, dar nu a reacţionat în nici un fel.

Agresorul, care purta o mască pe faţă, a părăsit în grabă scena agresiunii, fiind alergat de cîţiva fani ai fotbalistului. Cîteva ore mai tîrziu, proprietarul restaurantului, Pablo Moyano, a confirmat la mai multe posturi de radio incidentul. Messi venise cu doi prieteni să ia prînzul şi a stat aproximativ 3 ore în localul de pe strada Pellegrini.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
10nutz10nutz
10nutz10nutz  •  03 Iunie 2011, 13:26

era Cristiano....

senzor1
senzor1  •  03 Iunie 2011, 13:16

Astia care tine cu Steaua nici shcoala nare.Asa ca gura mica bai ca stiti decat sa luati bataie.

kappon
kappon  •  03 Iunie 2011, 12:38

Messi este un jucator de poveste. Pe langa technica superba pe care o are este si un caracter frumos. Am vazut interviuri in care s-a aratat modest si cu picoarele pe pamint. Va fi cel mai mare fotbalist din istorie. Pe langa ca dribleaza si marcheaza, creiaza cu pase exceptionale!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează