INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Un nou număr 9 pe Anfield » Carroll e noul Torres!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2011 13:56

Andy Carroll, atacantul transferat de Livepool pentru a suplini plecarea lui Fernando Torres la Chelsea, a preluat numărul nouă şi se declară dornic de a obţine cît mai multe trofee în tricoul "cormoranilor".


"Golurile au apărut mereu în jocul meu deci sînt sigur că pot pot înscrie şi pentru Liverpool. Este o senzaţie minunată să pot avea numărul 9, este un număr uriaş pe care mi l-am dorit cu ardoare. Să îl am pe tricou aici este pur şi simplu incredibil. Vreau să intru pe teren şi să joc un fotbal de calitate, de asta m-au adus. Voi da totul pentru echipă, Liverpool a cheltuit o grămadă de bani pe mine şi vreau să le răsplătesc încrederea prin cît mai multe goluri" a declarat noua achiziţie a grupării de pe Anfield Road.

 

Pentru vîrful de 22 de ani, Liverpool a plătit 35 de milioane de lire sterline (41 de milioane de euro), sumă record dată pe un fotbalist britanic. Carroll l-a devansat astfel pe Rio Ferdinand pentru care Manchester a plătit în 2002 suma de 29.1 milioane de lire sterline (34 de milioane de euro). Pentru Newcastle, Carroll a înscris 11 goluri în acest sezon de Premier League, fiind pe locul trei, după Dimitar Berbatov (19) şi Carlos Tevez (14).

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează