INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY

Un nou transfer la Galata? » 11 milioane de euro pentru un superatacant, Salomon Kalou!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 13:44

Problemele din ofensivă şi rezultatele dezamăgitoare obţinute de la Galatasaray în acest sezon i-au făcut pe şefii grupării Cim Bom să se gîndească la aducerea unui atacant de marcă.

Presa din Turcia scrie că echipa de pe malul Bosforului vrea să-l aducă în vară pe Salomon Kalou, atacantului lui Chelsea. "Leii" sînt dispuşi să plătească 11 milioane de euro pentru transferul jucătorului în vîrstă de 25 de ani.

Reconstrucţia la Galatasaray a început odată cu transferurile lui Kazim Kazim, Culio sau Stancu, dar echipa antrenată de Hagi a arătat că mai are nevoie de întăriri.

Avînd în vedere că titulari în atacul lui Chelsea titulari sînt Drogba, Anelka şi mai recent Torres, şansele ca ivorianul să prindă prima echipă sînt destul de mici, iar Kalou ar putea fi lăsat să plece.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
davidero
davidero  •  09 Februarie 2011, 18:53

daca si stancu e petarda e clar ,restul din campionatul nostru sunt pop corn !nu prea inteleg ce va incanta sa copiati numele altor useri ,cred ca ai vreo 5 ani altfel nu-mi explic ,ai orgasm cand faci asta?:)

idiot1986forever
idiot1986forever  •  09 Februarie 2011, 18:27

Logic! Dupa ce au luat petarda Stancu, au nevoie si de atacanti!!

facceva
facceva  •  09 Februarie 2011, 16:25

mai bine si ar aduce vro 3 fundasi

Vezi toate comentariile (12)
Comentează