INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / VALENCIA - REAL MADRID 1-4

Un om de bază de la Real Madrid îi ia apărarea lui Zidane: ”E o nebunie!”

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 10:37

Pentru prima oară în ultimele trei luni, Real Madrid leagă două victorii în LaLiga, 7-1 cu Depor și 4-1 cu Valencia. Jucătorii ies să-l susțină pe antrenorul Zinedine Zidane, puternic criticat în acest sezon.

"Nu-mi vine să cred că, după tot ce a câștigat, mai e cineva care se îndoiește de Mister. E o nebunie", l-a apărat Luka Modric, după 4-1 cu Valencia.

"În fotbal, câteodată, totul e perfect. Sunt însă și momente când lucrurile merg prost. Să-l contești pe Zidane mi se pare de neînțeles. Sigur că toți suntem alături de el", a mai spus croatul.

Întrebat dacă albilor le e teamă de PSG, rivalul din "optimile" Champions League, mijlocașul de 32 de ani a răspuns: "Nu există cuvântul frică în fotbal, mai ales la Real Madrid. Noi suntem campionii Europei de doi ani, cum să ne fie teamă?".

"Întotdeauna voi fi contestat, în fiecare zi, dar nu mă voi schimba. Voi continua să muncesc așa cum știu"
Zinedine Zidane, antrenor Real

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
107054686388652
Mircea Ordean  •  28 Ianuarie 2018, 13:12

Eu unul am multă simpatie pentru Zidane.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează