INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Un portar din Iran, la închisoare după ce a postat această poză cu două femei pe instagram. Autoritățile s-au implicat imediat

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 20:55

Portarul iranian Sosha Makani, 29 de ani, care joacă la FC Persepolis, clubul cel mai important al țării, cu 9 titluri, a ajuns la închisoare după ce a publicat o poză pe instagram.

În fotografie, Makani apărea alături de două femei care nu purtau văl, iar acest lucru nu este permis în Iran și se pedepsește cu închisoarea.

Makani, care a jucat la Mondialul brazilian cu naționala sa, a încălcat astfel articolul 17 din leagea crimei informatice, conform căreia poate fi pedepsit cu închisoarea de la 91 de zile la 2 ani.

Avocatul jucătorului a declarat: "Clientul meu nu a publicat imaginile, este vorba despre un furt. Cineva i-a luat telefonul și i-a accesat conturile de socializare, vrînd să-l discrediteze". Ofițerul de presă de la FC Persepolis a comentat și el situația: "Se va rezolva curînd, e o neînțelegere. Vom face tot posibilul să demonstrăm că nu a fost ceva intenționat". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
raul4steaua
raul4steaua  •  11 Ianuarie 2016, 08:11

Asta inseamna sa fii ***, asta inseamna as fii musulman.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează