INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD

Un portar din Premier League a intrat în Cartea Recordurilor + Ce au în comun Wenger și Mourinho

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 19:13

Petr Cech a intrat Cartea Recordurilor. Acesta a primit două diplome: una pentru cele mai multe jocuri fără gol primit în Premier League, iar cealaltă pentru performanța de a fi cel mai bun portar al sezonului cu două echipe diferite.

Anul trecut, acesta a primit premiul "Mănușa de Aur" în tricoul celor de la Arsenal, după ce primise această distincție de trei ori în tricoul celor de la Chelsea.

"Sunt încântat să fiu în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe partide fără gol primit și pentru trofeul «Mănușa de Aur» cu două echipe distincte", a declarat Cech la primirea distincțiilor.

Acesta a făcut și o declarație interesantă despre Wenger și Mourinho. "Sunt diferiți, dar au un lucru în comun: detestă înfrângerile. Cred că asta este cheia succesului din spatele lor. Nu poți să reziști atât de mult la acest nivel dacă nu ai dăruirea, foamea de performanțe și dacă nu ești dispus să faci orice pentru a evita înfrângerile".

Petr Cech a evoluat de 374 de ori în Premier League, reușind să păstreze poarta intactă de 185 de ori.

(Adrian Jitea)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează