INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

Un sîrb a fost condamnat la închisoare pentru un mesaj pe Facebook!

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Un bărbat a fost condamnat la 15 luni de închisoare pentru că a ameninţat, pe reţeaua Facebook, o jurnalistă sârbă care a realizat un reportaj despre violenţa în fotbal, a anunţat agenţia Tanjug, informează AFP.

Stefan Hadziantonovici a fost găsit vinovat de "punerea în pericol a securităţii" jurnalistei Brankica Stankovici, de la postul B92.

Şase persoane au fost inculpate, la jumătatea lunii februarie, pentru că au ameninţat-o pe Stankovici şi au avut un comportament violent la un meci dintre echipele Partizan Belgrad şi Şahtior Doneţk.

Suporterii respectivi au fost arestaţi, la sfârşitul lunii decembrie, după un incident la meciul respectiv, contând pentru Liga Europa. Fanii au scandat ameninţări cu moartea la adresa lui Stankovici, o jurnalistă celebră care a realizat un documentar despre huliganii din fotbalul sârb şi activităţile lor criminale.

În documentar, Stankovici a prezentat mai mulţi huligani suspectaţi că ar fi fost implicaţi în numeroase violenţe, în special în altercaţiile ce au dus la moartea unui suporter francez, Brice Taton, în septembrie 2009.

Mediafax

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (1)
 •  05 Martie 2010, 01:31

vad ca nu numai la noi ziaristi vor sa iasa si ei in evidenta facand suporteri huligani.la noi un fost detinut mitica d.a vrut sa se faca remarcat in politica cu legea lui.acum vrea sa o modifice alt necunoscut.nu mai zic de asa numiti ziaristi care stiu ei tot despre suporteri.unde erati pana n ani 2004 cand pana atunci erau chiar incidente grave.unde?cand se bateau tranvaie intregi,trolebuze.metrou.acum nu mai stiti cum sa va face ti audienta si mediatizati ce nu trebuie

Vezi toate comentariile (1)
Comentează