INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Un vulcan din Chile pune în pericol disputarea turneului Copa America!

Norul de cenuşă pune mari probleme competiţiei
Norul de cenuşă pune mari probleme competiţiei

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 16 iunie 2011 12:33

Norul de cenuşă format în urma unei erupţii a unui vulcan din Chile pune în pericol startul ediţiei din acest an a Copei America. Mai multe zboruri au fost anulate în Chile, Uruguay, Argentina şi Australia, iar organizatorii competiţiei care ar trebui să înceapă pe 1 iulie în Argentina iau în calcul amânarea turneului.

„Urmărim cu atenţie situaţia, iar în acest moment este destul de sigur că echipele nu sunt pregătite să vină în Buenos Aires. Turneul este programat să înceapă pe 1 iulie şi sperăm ca în următoarele cinci-şase zile problemele cu cenuşa să nu mai existe”, a declarat Julio Grondona, preşedintele federaţiei argentiniene.

Principalele aeroporturi internaţionale din Argentina şi Uruguay au fost închise, în timp ce în cealaltă parte a Pacificului, mai multe zboruri din Australia au fost anulate din cauza cenuşei produsă de vulcanul Cordon Caulle.

Sursa: Antena 3

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează