INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL

Unai Emery a fost demis de la Arsenal! „Tunarii” îl pun interimar pe Freddie Ljungberg

Articol de - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 12:26

Spaniolul Unai Emery (48 de ani) a fost demis de pe banca tehnică a celor de la Arsenal. 

Clubul londonez a făcut anunțul astăzi, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial. Conducerea lui Arsenal i-a oferit postul de antrenor interimar lui Freddie Ljungberg (42 de ani). Atacantul suedez este o legendă a „tunarilor”, cu 9 sezoane în tricoul alb-roșu.

Cea mai slabă serie din 1992 

„Afară cu Emery!”, strigau fanii „tunarilor” joi seară, la capătul unui meci al neputinței. „Nouă ne pasă! Ție?”, era un alt mesaj scris pe un mic banner.  
Ibericul, 48 de ani, a părăsit terenul într-un cor de fluierături. Presiunea suporterilor era prea mare pentru ca șefii clubului să o ignore. Echipa nu mai învinsese pe nimeni de peste o lună, de la 3-2 cu Guimarães, pe 24 octombrie. Cea mai slabă serie din 1992.  

„Cele mai sincere mulțumiri se îndreaptă către Unai și oamenii din staff-ul său. Au făcut eforturi mari pentru a readuce clubul înapoi la nivelul pe care îl așteptam. Le dorim mult succes în continuare!” - Josh Kroenke, patronul lui Arsenal

7 meciuri consecutivefără victorie are Arsenal în toate competițiile; o serie negativă nemaivăzută la Arsenal din februarie 1992

18 lunia rezistat Unai Emery pe banca lui Arsenal, totalizând 78 de meciuri

Vezi și: 

ARSENAL - EINTRACHT FRANKFURT // VIDEO Ce nebunie! Suspendați, fanii lui Frankfurt au venit, totuși, la Londra și au făcut spectacol! Cum a tratat poliția năvala nemților

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
bogdany8
bogdany8  •  05 Decembrie 2019, 01:57

Sa vina Pochettino, sunt sigur ca ii salta pe tunari.

speranta2022
speranta2022  •  29 Noiembrie 2019, 15:21

Dupa Barcelona- Psg 6-1, acestui individ pe numele sau real *** Emerit, trebuia sa ii se suspende carnetul de antrenor. Un neispravit care delapideaza o calificare dupa un 4-0 in tur, NU merita sa antreneze la acest nivel.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

saramago
saramago  •  29 Noiembrie 2019, 14:42

Unai Emery a avut rezultate ff bune la Sevilla. În rest - PSG, Arsenal, Spartak Moscova - a produs numai dezamăgiri. Greșesc ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează