INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DESTINAȚIE

Ce surpriză! Unde ar putea ajunge Eden Hazard, după plecarea de la Real Madrid

Eden Hazard / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Eden Hazard / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2023 17:38 / Actualizat sambata, 17 iunie 2023 18:24

Abia plecat din Spania, unde a fost o deziluzie uriașă pentru Real Madrid, Eden Hazard, fotbalistul pe care „Los Blancos” au plătit 115 milioane de euro în 2019, ar putea ajunge în Belgia, la nou-promovata RWD Molenbeek. 

Într-un moment de răscruce al carierei, în care s-a adus în discuție inclusiv posibilitatea retragerii, Eden Hazard s-ar putea întoarce în țara natală.

RWD Molenbeek, clubul la care evoluează fratele său mai mic, Kylian Hazard, a revenit în elita Belgiei și și-a manifestat interesul de a-l transfera pe fostul star al naționalei belgiene, scrie cotidianul francez L'Equipe. Eden e și în vizorul unor formații din MLS, însă nu s-a decis încă asupra viitoarei destinații. 

Eden Hazard spune adio naționalei Belgiei

Hazard își va lua la revedere de la naționala Belgiei în acest week-end, când naționala „dracilor roșii” va da piept cu Austria, în preliminariile EURO 2024. Un moment special a fost pregătit pentru fotbalistul cu 33 de goluri și 126 de selecții în prima reprezentativă, pe care a „slujit-o” începând din 2008.

Eden Hazard, amintit de fostul coechipier Toni Kroos într-o paralelă dureroasă

Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid și al patrulea căpitan al echipei, a vorbit recent despre cel mai nou transfer al madrilenilor, Jude Bellingham.

Kroos s-a folosit de exemplul Eden Hazard, pe care Real Madrid plătea 115 milioane de euro în 2019. Belgianul a plecat liber de contract după 4 ani dezamăgitori, în care a jucat doar 76 de meciuri.

Întrebat despre suma de transfer a lui Jude Bellingham - 103 milioane de euro - Toni Kroos a făcut o paralelă dureroasă cu Hazard: „Au mai fost aici jucători veniți pe bani mulți. Cariera unuia dintre ei, Hazard, a fost pusă pe pauză la Madrid. S-a făcut o investiție mare și cred că toate lumea înțelege acum că a fost un transfer prost”.

7 goluria marcat Hazard la Real Madrid, în 76 de meciuri jucate în 4 ani

VIDEO Eden Hazard și cele mai bune momente de la Chelsea

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Disperare la Paris » Șeicii de la PSG trec la varianta „B” de antrenor

Fiul lui David Beckham, transferat definitiv de un club din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  17 Iunie 2023, 21:59

...sa nu spuneti ca la fcsb ! Mm cartoon va fi uluit.

VardyParty
VardyParty  •  17 Iunie 2023, 18:31

Pacat. La Chelski a fost No.1.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează