INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

Unde s-a dus Maradona?! Patronul lui a comandat asasinate, trafichează arme și droguri și e plin de citate oribile: "Femeile sunt animalul meu favorit"

Jorge Hank Rhon, împreună cu una dintre soții și un șarpe imens din grădina sa zoologică +3   FOTO
Jorge Hank Rhon, împreună cu una dintre soții și un șarpe imens din grădina sa zoologică

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 20:40

Patronul lui Maradona la Sinaloa e un mafiot periculos. Jorge Hank Rhon, fost politician, are 19 cazinouri și face comerț ilegal cu piei de animale exotice: "Femeile sunt animalul meu favorit".

Toată lumea a rămas uimită de alegerea lui Maradona de-a părăsi Belarusul pentru a prelua o echipă din coada clasamentului în liga secundă mexicană, cu doar 15 ani de istorie. Ce-l putea atrage pe marele Diego, în afara salariului de 150.000 $ lunar? Ziarul Clarin a dezvăluit cine se ascunde în spatele acestui club: patronul e un controversat om de afaceri, cu legături mafiote!

"Colecționar de animale exotice"

Jorge Hank Rhon deține Grupul Caliente, cea mai mare companie de pariuri din țară, și este și proprietarul clubului Xolos de Tijuana. Fost politician mexican, milionarul are reputația unui tip extrem de periculos. Presa mexicană scrie că "a fost acuzat că a comandat asasinarea unor ziariști incomozi, face trafic ilegal cu piele de animale, deține multe arme de calibru mare și are unele legături cu cartelurile de droguri. Excentricul afacerist se autocaracterizează drept "un mare colecționar de animale exotice", având și o grădină zoologică pe unul din vastele sale domenii".

Are și un colegiu

Rhon a moștenit o mare avere familială, iar printre afacerile importante se numără cazinourile deținute în 19 state ale țării, hoteluri de cinci stele, mall-uri, un club hipic, un stadion dedicat curselor de câini și un colegiu! Una dintre frazele sale preferate, cu care a și provocat un mare scandal în America de Nord și pe care o repetă des, este "Femeile sunt animalul meu favorit". 

"Probabil îmi plac excesele, însă nu-s excentric. Poate că cei care au puțin mai mult decât ceea ce au nevoie posedă lucruri pe care alții nu le au"Jorge Hank Rhon, patron Diego la Sinaloa

1.650.000 €milioane de euro va fi salariul pe care îl va putea încasa Maradona dacă va rezista până la finalul contractului din Mexic, august 2019

Are 20 de copii cu trei neveste

La cei 62 de ani, patronul lui Maradona în Mexic are la activ trei căsnicii și o familie extrem de numeroasă. Însumând copiii săi și ai fostelor sale soții, Rhon se poate lăuda cu 20 de urmași. În 2011 a stat câteva zile la închisoare, sub acuzația de deținere ilegală de arme, găsite pe una din proprietățile sale. Despre fostul primar al orașului Tijuana, între 2004 și 2007, se spune că îi place să ajute lumea săracă și că este foarte respectuos. Se poate baza pe asta și Diego? 

patron1

Vezi și: Semnal de alarmă: "Maradona e bolnav și trebuie ajutat! Cineva să-i recomande un spital! Nu poți profita așa de un om, asta e prostituție!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
520143398153430
Pavel Radu  •  16 Septembrie 2018, 09:30

Cum s-ar intelege oare cu Jiji al nostru ?

1821513547931728
Alexandru Bernard  •  15 Septembrie 2018, 23:48

S-a dus sa prizeze in liniste. De acolo o sa vina praf.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  15 Septembrie 2018, 22:02

Maradona e febletzea banditilor batrani(cei care erau tineri in '86 cand Diego avea toata planeta la picioare) , de la Putin pana la acest Jorge Hank Rhon.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează