INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARAJ EURO

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint nu au căzut de acord în studio: „Ei se califică, o să vedeți” / „Eu tot pe ei merg”

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au dezvăluit ce echipă văd câștigătoare dintre Ungaria și Islanda
Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au dezvăluit ce echipă văd câștigătoare dintre Ungaria și Islanda

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 octombrie 2020 23:00 / Actualizat duminica, 11 octombrie 2020 23:19

Foștii mari internaționali Gabi Balint (57 de ani) și Ilie Dumitrescu (51) au dezvăluit ce echipă văd câștigătoare în finala barajului de calificare la EURO dintre Ungaria și Islanda.

Islanda, echipa care a învins România în semifinalele barajului de calificare la EURO, scor 2-1, merge în Ungaria pentru a-și disputa cu vecinii noștri locul la turneul final de anul viitor. Ungurii au trecut de Bulgaria în meciul din semifinale, scor 3-1, iar Gabi Balint îi vede favoriți cu Islanda. Părerea sa nu este împărtășită de Ilie Dumitrescu: 

„Ungaria se califică. Eu așa zic, o să vedeți. Islanda e o echipă bună, organizată, dar Ungaria se califică”, a spus Balint la emisiunea „Digi Sport Special”. Ilie Dumitrescu a replicat: „Va fi interesant meciul ăsta de urmărit. Eu tot pe Islanda merg, dar o să vedem”.

Islanda sau Ungaria intră în cea mai grea grupă

Învingătoarea dintre Islanda și Ungaria va merge în grupa F la EURO, una de foc, alături de Portugalia, Franța și Germania! Meciul dintre cele două va avea loc pe 12 noiembrie.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Noul star al lui Napoli a avut o copilărie teribilă: „Vindeam apă pe stradă pentru a supraviețui”

Probleme tot mai mari la Inter! Al 6-lea jucător depistat cu noul coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
cneius
cneius  •  12 Octombrie 2020, 10:19

Ungaria a batut in Bulgaria si in Serbia. Cred ca va fi o nuca extrem de tare pentru Islanda

belane
belane  •  12 Octombrie 2020, 08:43
Postat de Dan Sergiu pe 12 Octombrie 2020, 01:31

Dan Petrescu antrenor! Sa-i dea cati bani vrea(că oricum ăia fură o grămadă de la frf)? Despagubiti Cfr-ul, faceti totul!Si in genunchi in fața lui ca să vină!!!Că pe lângă bani ăsta este și orgolios, dar, doar el ne scapa!!!! FACEȚI BAH ACUM ÎN ULTIMUL CEAS TORUL, UMULITI-VA SI ADUCETI-L!!!! CU AUTOBAZA LUI POATE VOM SCAPA!!!ARE EXPERIENTA IN TOATE!!!

Dan Petrescu n-o sa vina la nationala ! Nationalele de fotbal au ajuns sa reprezinte o povara, mai ales in cazul nostru, in asa fel incat ori ai sa gasesti vreun antrenor tanar care-i la inceput de drum din dorinta de afirmare ori ai sa gasesti vreun antrenor foarte experimentat, la sfarsit de drum ce inca trage sa ramana in fotbalul relevant insa fara stresul zilnic ce-l intampini antrenand o echipa de club. E foarte greu sa construiesti ceva la nationala, uita-te la noi totul tine de intamplare, asa zisi jucatorii de baza dau dovada de incosistenta teribila cand vine vorba de echipele lor de club, nu au relatii de joc, nu se cunosc intre ei, pai din nucleul acelei generatii de "aur" erau cel putin 6-7 jucatori care jucasera impreuna constant de la varsta de 16-17 ani.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  12 Octombrie 2020, 05:19

Eu sper ca Islanda se califica la Euro, n-am nimic cu Ungaria, dar generația de excepție a islandezilor merita un final frumos la încă un turneu final.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close