INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Ungaria reia campionatul » Antrenamentele încep pe 4 mai, iar toate ligile vor fi duse la bun sfârșit

Stadionul lui Mol Vidi va fi gol și la meciurile oficiale +32   FOTO
Stadionul lui Mol Vidi va fi gol și la meciurile oficiale

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 16:55

Gergely Gulyás, oficial al guvernului din Ungaria, a anunțat astăzi că „începând cu data de 4 mai vor fi permise antrenamentele și evenimentele private de sport profesionist, amator sau de masă”.

Guvernul de la Budapesta a decis ca sportul să revină, dar nu în aceleași condiții ca înainte de coronavirus. Gergely Gulyás a punctat că partidele se vor juca, cel mai probabil, fără spectatori. În Ungaria este în vigoare o măsură care nu permite adunări mai mari de 500 de persoane până pe 15 august. 

Federația de la Budapesta a informat săptămâna trecută că echipele au nevoie de 20 de zile de pregătire înaintea reluării competiției. Deși nu există o decizie oficială, toate calculele indică faptul că prima ligă din Ungaria va reîncepe pe 23 mai.

Liga 1 mai așteaptă

Formațiile din Liga 1 vor putea relua antrenamentele, cel mai probabil, după terminarea actualei stări de urgență, pe 15 mai. Cluburile au cerut o lună de pregătire, pentru ca jucătorii să nu riște accidentări. Competiția va începe astfel la jumătatea lunii iunie. 

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

FOTO / Cum arată planeta în timpul pandemiei de coronavirus

+28 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Declarație extremă a unui star de la Barcelona: „Vreau să joc. Sunt gata să risc să fiu infectat!”

Francezii s-au răzgândit » Sezonul nu se anulează, iar PSG devine campioană! Ce se întâmplă cu formația lui Tătărușanu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează