INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UNGARIA - SLOVACIA 1-2

Ungaria - Slovacia 1-2 // Scântei între vecini! Ultrașii maghiarilor au pregătit o scenografie cu Matei Corvin și „Armata Neagră” + momente tensionate pe teren

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2019 11:59

Marco Rossi, selecționerul Ungariei, l-a insultat pe arbitrul spaniol Mateu Lahoz, iar căpitan Balázs Dzsudzsák l-a oprit pentru a fi suspendat. Pe teren, Slovacia s-a impus contra maghiarilor, scor 2-1. 

Un meci încins între vecinii maghiari și slovaci la Budapesta. Ultrașii gazdelor au fluierat imnul adversarilor, încurajându-și propriii jucători cu o scenografie specială: Matei Corvin, unul dintre cei mai mari regi ai Ungariei (1458-1490), născut la Cluj, a apărut în peluză călare pe cal, deasupra unui mesaj scris pe un banner: "Campionatul European e în fața voastră, Armata Neagră e în spatele vostru!". 

Armata Neagră fiind facțiunea radicală a galeriei ungare, numită după temuta "armată neagră" formată din mercenari a lui Matei Corvin.  

Ultrașii nu și-au ajutat prea mult echipa. Ungaria nu a învins nici acum Slovacia. Nu a reușit niciodată. Și, chiar dacă este acum la doar un punct de liderul Croația, situația e foarte dificilă. A pierdut ambele confruntări directe cu Slovacia și o așteaptă două partide grele în deplasare. Prima e la Split, contra vicecampioanei lumii.  

Rossi a tăcut, dar Lahoz l-a văzut 

Sfârșitul meciului a fost dominat de incidente pe teren. Nervoși, maghiarii s-au răzbunat pe rivali, iar Baráth Botond a primit al doilea "galben", fiind eliminat în al 5-lea minut al prelungirilor. Roș-albii l-au înconjurat pe arbitrul spaniol Mateu Lahoz, selecționerul Marco Rossi, cu ochii ieșiți din orbite de furie, urlând amenințător spre "central". Îl insulta. 

Realizând ce riscă antrenorul dacă Lahoz va trece în raport reacția lui grosolană, căpitanul Balázs Dzsudzsák i-a pus mâna pe gură selecționerului. Și Rossi a tăcut. Oricum, arbitrul iberic l-a observat pe italian. 

Ungaria - Slovacia 1-2 // Scântei între vecini! Ultrașii maghiarilor au pregătit o scenografie cu Matei Corvin și „Armata Neagră” + momente tensionate pe teren

"Nu e prima oară când arbitrii greșesc împotriva noastră. E prea mult. Nu meritam să pierdem acest meci" 
- Marco Rossi, selecționer Ungaria 

"Arbitrul m-a urmărit tot meciul, m-a avertizat că mă va elimina în timpul jocului. A reușit la sfârșit" 
- Baráth Botond, jucător Ungaria 

6 meciuria jucat Ungaria în fața Slovaciei; zero victorii, două egaluri, patru înfrângeri

Vezi și: 

Ladislau Bölöni critică atacurile xenofobe ale ultrașilor români având o ieșire rasistă: „O dobitocie atât de mare! De asta suntem considerați țiganii Europei” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
ovasim
ovasim  •  11 Septembrie 2019, 03:34

Bai *** cand esti pe un site romanesc vorbeste limba romana.Intre voi si slovaci e aceeasi rivalitate istorica precum intre noi si unguri.***.Porti nume de ungur dar ungur nu esti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1856570891337656
Kovács Péter  •  10 Septembrie 2019, 23:01

Bai sa fie! Ziare le romanesti sunt obsedate de Ungaria! Aproape fie are al doilea articol din paginile online de stiri din Romania este despre Ungaria sau maghiari! Nici sa ne ***@m nu mai putem ca scrieti si despre asta un articol... Ce va intereseaza meciurile echipei Ungariei? Nu sunteti in grupa cu ei! Cat despre articole le despre Orbán Viktor, ca ce a facut, ca ce a spus, ca o eleva "il sfideaza", ca fiica lui nu stiu ce a facut, etc, etc, etc... Presa Romania e obsedate pe Ungaria, asta e sigur. Ne mai vorbind de comentatorii care se umfla in bale sa ii injure pe maghiari sub aceste articole. EU v-as propun o vizita la ***, pentru obsesie grava.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

305457553261788
Leo Dinu  •  10 Septembrie 2019, 22:51
Postat de boierasul pe 10 Septembrie 2019, 19:12

daca esti sustinator al lui herr Shrek ...)))) cand a inceput mandatul de presedinte in primii doi ani numai in aviona a stat, iar acum daca nu are foaia in fata....nu este in stare sa lege o fraza din capul lui )) asa presedinte asa sustinatori )))) Emil Constantinescu e bucuros acum )) a venit altul mai slab ca el ))

Hai ***! Mare durere pe voi ca nu ati avut si presedinte de la psd, dar aveti motiv de bucurie acum: il pusera pe Melescanu la Senat! Vizite faci, sau primeste numai de la aia tanaruca?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează