INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

UNITED - BOURNEMOUTH 4-1 // VIDEO + FOTO PogBOOOM descătușat după plecarea lui Mourinho! Fanii lui United cer Balonul de Aur după prestația senzațională din ultimele 3 meciuri

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 20:26

Manchester United s-a impus în fața lui Bournemouth, scor 4-1, într-un meci în care francezul Paul Pogba a făcut legea.

Indezirabil în mandatul lui Jose Mourinho, Pogba s-a descătușat sub bagheta norvegianului Ole Gunnar Solskjær. Campionul mondial în vârstă de 25 de ani a marcat astăzi două goluri, în minutele 5 și 33, și a oferit o pasă decisivă la reușita prin care Lukaku a stabilit scorul final, 4-1.

Francezul a fost un adevărat Jolly Joker, recuperând, oferind momente de virtuozitate în treimea adversă și fiind dirijorul acțiunilor ofensive ale "diavolilor roșii".

Vezi VIDEO cu reușitele lui Pogba

Pogba confirmă astfel forma excelentă pe care o traversează după plecarea lui Mourinho. Francezul a mai oferit două pase de gol în victoria contra lui Cardiff, scor 5-1, și două goluri în meciul cu Huddersfield, scor 3-1.

Clasamentul la vârf în direct

Echipa Puncte
1. Liverpool 54
2. Man. City 47
3. Tottenham 45
4. Chelsea 43
5. Arsenal 38
6. Man. United 35

Vezi și: 

SOUTHAMPTON - MANCHESTER CITY 1-3 // VIDEO + FOTO Echipa lui Guardiola nu renunță la lupta pentru titlu și e gata de meciul cu Liverpool!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
robotzel
robotzel  •  31 Decembrie 2018, 21:02

de parca murinhio era vinovat de fitele si figurile lui pogba

rocky2
rocky2  •  31 Decembrie 2018, 20:14

MU e si anul asta un mare fâs, indiferent de antrenor!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  31 Decembrie 2018, 16:14
Postat de Herascu Bogdan pe 31 Decembrie 2018, 11:56

Vai de capul vostru ce va mai pricepeți la PL... Pai MU i.a rupt pe Cardiff care le.a tras.o acasa lui Leicester care a batut.o pe City... MU e pe val și nu cred ca City sau Tottenham i.ar face fata acum. Are jucători de 5 stele: Rushford, Lukaku, Pogba, Martial, Lingard ...

Sper ca stii ca fotbalul nu e matematica. "Logica" ta nu se aplica la fotbal. Asa Voluntari a batut Chiajna, care la randul lor au batut FCSB. Sau Dinamo bate Viitorul (in tur) , care apoi castiga la CFR. Sa intelegem ca Dinamo>CFR sau Voluntari>FCSB ?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close