INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

United pregătește 45 de milioane de euro pentru o schimbare radicală! Cine e favorit să vină la Manchester

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 14:26

Manchester United a oficializat numirea lui Ole Gunnar Solskjær ca manager interimar (Detalii AICI) în așteptarea mutării încercate încă din vară. Antrenorul lui Tottenham e ținta, dar eliberarea lui Mauricio Pochettino, 46 de ani, ar costa 45 de milioane de euro.

Manchester United a scăpat de Jose Mourinho, chiar dacă a trebuit să facă un considerabil efort financiar.

Dar paguba e mai mare, pentru că, dacă vrea să redreseze radical situația, ar trebui să mai cheltuiască 45 de milioane de euro. Atât este clauza de reziliere a contractului lui Mauricio Pochettino cu Tottenham și președintele Daniel Levy nu lasă niciun cent, scriu tabloidele britanice.

I-a mai refuzat o dată și în vară pe proprietari. Mai ales că ziua când va fi gata noul White Hart Lane e aproape și ține ca argentinianul să rămână la Spurs.

Dau al treilea atac

"Nu vreau să comentez zvonurile despre United și nici nu e de competența mea să vorbesc despre situația și viitorul altui club", a driblat elegant marți Pochettino întrebările jurnaliștilor. Din 2016 îi face curte Sir Alex Ferguson, înainte de a fi angajat Mourinho, dar la finele sezonului mutarea s-ar putea realiza.

Până atunci se va descurca Ole Gunnar Solskjær, a cărui revenire pe "Old Trafford" a fost anunțată în premieră chiar de premierul Erna Solberg: "Astăzi e o zi mare pentru fotbalul norvegian. Mult noroc pe banca Red Devils!".

244are Pochettino  pe banca londonezilor și niciun trofeu. A venit în 2014

10.000.000 €câștigă anual Pochettino la Tottenham, având un contract până în 2023. A refuzat în vară un salariu dublu oferit de Real Madrid

Citește și:

Pogba va plăti scump ironia la adresa lui Mourinho! Clubul a decis să-l amendeze!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  19 Decembrie 2018, 15:05

Nu e nene!United in mod traditional, aduce vreun antrenor olandez-poate pe antrenorul lui PSV-iar acum se poate sa aduca vreun francez!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează