INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Unul dintre căpitanii Barçei a făcut anunțul: "Nu cred că-mi voi încheia cariera aici"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 12:34

Javier Mascherano e unul dintre cei mai importanți fotbaliști din vestiarul Barcelonei. Argentinianul de 31 de ani e din 2010 la formația blaugrana, dar nu crede că-și va încheia cariera acolo.

"Sînt un norocos că mă aflu aici. Cei mai buni ani din carieră i-am jucat la Barcelona. Dar cînd ești aici nu-ți permiți nici un moment de relaxare. Exigența de la club îți testează permanent limitele. E o concurență internă și externă enormă. Eu savurez totul. Îmi place că la aproape 32 de ani am posibilitatea să continuu să mă lupt pentru un post aici, mă face să mă simt viu.

Nu cred însă că-mi voi încheia cariera aici. Va veni un moment în care, din cauza vîrstei, nu voi mai putea face față exigențelor Barçei, mai ales din punct de vedere fizic. Nu e ușor să joci 60-70 de meciuri pe sezon. Va trebui să-mi caut o echipă care să aibă pretenții mai scăzute din punct de vedere fizic, la care să pot face față.

Sînt șanse să revin în fotbalul argentinian, dar asta nu înseamnă că subestimez nivelul din țara mea. Urmăresc fotbalul din Argentina și știu că trebuie să fii la un nivel foarte bun pentru a evolua acolo. Dar sînt mai puține meciuri într-un sezon", a spus Mascherano pentru Clarin.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează