INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Unul dintre cei 3 finalişti s-a enervat: "Dacă nu voi cîştiga Balonul de Aur în acest an, toată treaba asta nu are nici o logică!"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 16:18

Astăzi aflăm cine cîştigă Balonul de Aur, liveTEXT pe GSP.RO, de la ora 19:30, iar unul dintre cei 3 fotbalişti rămaşi în cursă, Franck Ribery, e ferm: "A fost cel mai bun al al meu, a fost anul meu. Dacă nu voi cîştiga Balonul de Aur, toată treaba asta nu are nici o logică!".

 

Fotbalistul francez de 30 de ani a mărturisit la RTL că ar fi foarte dezamăgit să nu fie desemnat cel mai bun fotbalist după performanţele reuşite în 2013: titlul în Bundesliga, Cupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul Cluburilor.

"E un trofeu la care visez, am făcut tot ce puteam să fac pe teren şi în afara lui pentru a cîştiga, pentru a-l merita. Am dat totul. Nu ştiu ce altceva aş mai putea face ca să cîştig Balonul de Aur. Ştiu că sînt în competiţie cu doi mari fotbalişti, dar a fost anul meu, am cîştigat totul!

Nu o să fie sfîrşitul lumii dacă nu voi cîştiga, dar va fi o mare dezamăgire. Viaţa merge mai departe. Pot doar să muncesc în continuare, să mă bucur de ceea ce fac şi să cîştig trofee cu Bayern şi cu naţionala Franţei. Dacă ar fi să aleg, totuşi, aş prefera să fiu campion mondial în Brazilia în dauna cîştigării Balonului de Aur".

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (80)
madskills
madskills  •  14 Ianuarie 2014, 09:03
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai betivul ala ordinar de Lupu era mai talentat decat Gica Hagi si ajungea urias daca dedica macar 30% fotbalului in dauna prostiilor. La fel si Lutu. Sunt putini in lume care sa stie cu "obiectul" cum stiau panaramele astea. Pacat de ei...La noi in Romania fotbalul s-a facut (si inca se face) dupa ureche. Daca jucatorii astia ajungeau afara pe la varsta de 16-17 ani, sa fie formati cu mentalitatea de acolo, defilau in lume si castigau lejer trofee individuale. Dar cand tu te formezi pe maidan...e greu sa te mai schimbi

polistul68
polistul68  •  13 Ianuarie 2014, 19:08
Postat de pbogdan pe 13 Ianuarie 2014, 17:48

Da, l-a castigat... as vrea sa vad anul cand un mijlocas la inchidere ia acest balon.

Au cistigat si fundasi, ce te miri ? Maldini, Canavarro.....

polistul68
polistul68  •  13 Ianuarie 2014, 19:07
Postat de harppy pe 13 Ianuarie 2014, 17:49

Corect, dar pe final a fost retras fundas. Ce-i drept, nu stiu exact din ce postura a castigat Balonul de Aur.

Matheuss a fost etalonul de numar 10, un fel de Platini, dar nu asa spectaculor. In schimb, era un pasator fantastic. Alerga f mult, foarte altruist, un adevarat coordonator. La final a jucat libero, nu mia putea alerga atit, dar valoarea i permitea . Asta pe faza intii. Pe faza a doua juca mijlocas....

Vezi toate comentariile (80)
Comentează