INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Unul dintre cei mai tari fundași dă verdictul: ce s-ar întâmpla dacă Messi și Ronaldo s-ar transfera în Serie A

Miranda, în duel cu Lionel Messi, foto: Guliver/gettyimages
Miranda, în duel cu Lionel Messi, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 11:04

Cu toții ne întrebăm: "Ce ar face Ronaldo sau Messi în campionate mai puternice sau mai dure?". Joao Miranda, fostul fundaș central al celor de la Atletico Madrid, acum la Inter Milano, crede că cele două superstaruri s-ar chinui în Serie A

Cu sute de goluri de fiecare parte, Cristiano Ronaldo și Messi au distrus statisticile fotbalului modern. Dar oare reușesc să marcheze prea ușor? La Liga e o competiție care nu pune prea mult preț pe defensivă, iar jucătorii nu sunt arțăgoși ca-n alte întreceri de top din Europa.

Miranda, care a ajuns până în finala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid, a făcut același exercițiu de imaginație pe care îl facem cu toții și le-a explicat celor de la goal.com ce crede despre un eventual transfer al celor doi în Serie A.

"Sunt jucători fantastici, e drept, iar fiecare ar marca multe goluri în orice campionat ar evolua. Însă aici, în Italia, nu ar ajunge atât de simplu în fața porții, pentru că echipele sunt mult mai organizate tactic ca în La Liga", a explicat fundașul în vârstă de 31 de ani.

Messi caută golul cu numărul 500 în carieră, după 5 meciuri în care nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor Barcelonei, în timp ce Ronaldo este la cota 398.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
llight
llight  •  16 Aprilie 2016, 18:26
Postat de otelul88 pe 16 Aprilie 2016, 17:23

***

iegzact

otelul88
otelul88  •  16 Aprilie 2016, 17:23
Postat de llight pe 16 Aprilie 2016, 14:53

Pe bune? Daca esti praf de ce semnalizezi?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206539916753765
Adrian Prie  •  16 Aprilie 2016, 15:42

ce sa zic....Italia a decazut enorm, nu mai exista organizarea de acum 20 de ani. de exemplu Higuain a plecat de la Real si acum e golgheter si vedeta la Napoli....Messi si Ronaldo ar face ravagii intr-o echipa buna, hai sa fim serios ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează