INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Unul dintre puștii de viitor ai Angliei implicat într-un nou scandal: "Situația era cu totul ieșită de sub control!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2016 11:55

În vârstă de numai 21 de ani, Jack Grealish a fost amendat cu 50.000 de lire de către antrenorul Roberto Di Matteo, ca urmare a unui nou derapaj comportamental.

Surse din cadrul Sportsmail susțin că tânărul mijlocaș al lui Aston Villa a organizat o petrecere într-un hotel din Birmingham, pe care a încheiat-o abia în zorii zilei după intervenția poliției.

2 goluri  în 5 apariții pentru Aston Villa are Jack Grealish în acest sezon, fosta câștigătoare a Cupei Campionilor ocupând locul 18 în Championship

"Zgomotul era incredibil. Petrecerea se extinsese în mai multe camere și era cu totul ieșită de sub control. La 7:45 AM când am sunat la politie, ei încă petreceau" martor cazat la hotel

Internaționalul englez U21 nu este străin de astfel de probleme după ce, în urmă cu un an, el a fost fotografiat dormind pe străzile din Tenerife după o seară de distracție în compania multor sticle de alcool.

sursa : dailymail.co.uk

(George Vintilă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
941019369262281
Nicolaie Costel  •  22 Septembrie 2016, 12:25

Pusti de viitor la 21 de ani :)) Messi castiga balonul de aur la 22 de ani. Pusti de viitor are 15 ani, tati. Donnarumma de la Milan e in echipa titular si a aparat deja la nationala la 17 ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează