INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONDAMNARE

UPDATE Azi s-a judecat recursul la condamnarea primită de Messi și tatăl său

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 12:16

Curtea Supremă de Justiție din Madrid va judeca azi, într-o ședință secretă, recursul lui Leo Messi și tatăl acestuia. Cei doi au contestat condamnarea de 21 de luni de închisoare pentru fraudă fiscală luată de un tribunal din Barcelona.

update 18:00

Justiția din Madrid a luat astăzi decizia în ceea ce-i privește pe Messi și tatăl său în procesul de fraudă fiscală. Curtea Supremă urmează să facă publică decizia zilele următoare când motivarea va fi redactată și transmisă părților.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cei 5 judecători vor dezbate în ședința de azi și vor lua o decizie. Curtea Supremă are la dispozție mai multe opțiuni. Se poate reduce sau anula pedeapsa Tribunalului din Barcelona, a doua este menținerea acestei decizii, ceea ce ar însemna că Messi nu trebuie să facă închisoare.

Codul penal din Spania prevede ca orice pedeapsă de închisoare de până la 21 de luni nu se execută efectiv decât dacă mai primește o nouă condamnare. Cea mai gravă hotărâre pentru Messi ar fi ca acești 5 judecători să mărească pedeapsa. În acest caz starul Barcelonei ar urma să facă închisoare.

Sunt șanse mici însă ca decizia judecătorilor să fie făcută publică azi. Aceasta poate apărea doar după redactarea completă a motivării.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
911722542203356
Tudor Serafimov  •  21 Aprilie 2017, 03:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adyy25
adyy25  •  20 Aprilie 2017, 15:02
Postat de Pompiliu Bota pe 20 Aprilie 2017, 13:55

In propria lor cale de atac (apel sau recurs) nu li se poate agrava pedeapsa: ,,non reformatio in pejus,,

Sigur? Stiu, asa suna logic. Insa, ca si in cazul discutat cu recursul doamnei udrea, am inteles ca se poate lua si mai mult. E ca la o contestatie la un examen de la scoala, cand are loc practic o recorectare a tezei si bineinteles ca se poate ajunge la o nota mai mare sau mai mica!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  20 Aprilie 2017, 13:55

In propria lor cale de atac (apel sau recurs) nu li se poate agrava pedeapsa: ,,non reformatio in pejus,,

Vezi toate comentariile (3)
Comentează