INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

UPDATE David Ginola a fost operat azi noapte. Prognosticul medicilor e rezervat

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 10:10

David Ginola a ajuns ieri la spital, după ce i s-a făcut rău pe terenul de fotbal unde disputa un amical alături de mai multe celebrități.

UPDATE 13:20

David Ginola a fost operat timp de 5 ore, în noaptea de joi spre vineri. Fostul fotbalist a intrat în sala de operație în jurul orei 21:00 (ora Franței) și a ieșit în jurul orei 02:00 dimineața.

Operația s-a încheiat cu succes, dar prognosticul medicilor e rezervat. Doctorii spun că David a fost norocos că a fost transportat rapid la spital. "Următoarele ore sunt vitale, intervenția s-a desfășurat cu bine, iar ținând cont de vârsta lui are toate șansele să se recupereze"

Conform surselor, Ginola era conștient când a ajuns la spitalul din Monaco.

Informațiile legate de starea de sănătate a fostului internațional francez, David Ginola, sunt contradictorii.

L'Equipe scrie că jurnalistul Jean-Philippe Lustyk era prezent când lui Ginola i s-a făcut rău pe terenul de fotbal unde juca un meci amical cu mai multe celebrități: "Eram vreo 30 de oameni. Jucam un meci de fotbal pe un teren sintetic, pe o reședință privată, la 300 de metri de un teren de golf. Dintr-odată, David s-a prăbușit. Inițial, am crezut că glumește, dar după câteva secunde, ne-am dat seama că e ceva foarte serios. Cineva a strigat că-și poate înghiți limba, iar Olivier Girault (handbalist) și Frederic Mendy (fost fundaș la Bastia și Montpellier) au sărit să-l ajute, l-au așezat astfel încât să îi acorde primul ajutor. Apoi au venit medicii, în aproximativ 8 minute. L-au preluat, au folosit și un defibrilator, apoi a fost transportat cu un elicpoter la un spital din Monaco".

La câteva ore, pe contul de Twitter al lui Ginola a apărut o postare, iar fostul internațional părea să fie OK: "Să joci fotbal sub soarele amiezii n-a fost o mișcare foarte inteligentă. Acum fac niște analize. Un Mondial în Qatar în plină vară, superidee", se încheie, ironic, tweetul.

Mai târziu, același jurnalist care a vorbit prima dată despre starea lui Ginola, a venit cu alte informații, notează L'Equipe: "David e în comă artificială, a suferit un stop cardiac, situația e dramatică, nu există nicio altă veste, în ciuda a ceea ce a mai apărut pe rețelele de socializare din partea impresarului său mai ales".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  20 Mai 2016, 11:03

Nasol, vinul de Provence nu trebuie consumat in cantitati mari....Sa speram ca nu este nimic grav, stirea este ciudata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează