INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

UPDATE Fotbalist din La Liga, acuzat de tentativă de omor, jaf armat și răpire » A fost suspendat de club

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2018 13:21

Portughezul Rúben Semedo (24 de ani), cumpărat cu 14 milioane de euro de Villarreal, e în arest preventiv, acuzat de tentativă de omor, jaf armat și răpire.

UPDATE 17:30

Clubul Villarreal a anunțat pe site-ul oficial că a decis să-l sancționeze pe jucător, suspendându-i contractul și salariul până se va lua o decizie finală în acest caz.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Are numai 23 de ani, dar în ultimul timp a avut mai multe legături cu poliția și tribunalul decât cu fotbalul. Cumpărat cu 14 milioane de euro vara trecută de la Sporting, portughezul Rúben Semedo a jucat 4 meciuri în LaLiga pentru Villarreal. Nu a avut timp.

În noiembrie, s-a bătut într-o discotecă și a amenințat mai multe persoane cu pistolul. Era doar începutul. În noaptea de 11 februarie, împreună cu alți doi indivizi, Semedo a răpit un bărbat și l-a sechestrat într-o cabană, bătându-l cu bâte de baseball și amenințându-l că îi taie degetele. Scopul: să le divulge unde ține banii și bijuteriile. Cei trei i-au luat cheile de la casă și i-au furat 24.000 de euro, ceasuri, bijuterii și un computer.

Arestat pe 20 februarie, a fost adus joi la tribunal cu cătușe. Și judecătorul a hotărât să-l țină în arest preventiv până la sfârșitul procesului, de teama unei recidive. Sunt 6 capete de acuzare îndreptate împotriva sa. Cele mai importante: tentativă de omor, jaf armat și răpire. 

"Rúben este victima unei înscenări. Arma găsită de poliție nu îi aparține. Sper ca acest caz să nu îi pună cariera în pericol"Catia Balde, impresarul lui Semedo

3 goluria marcat Rúben Semedo în 10 meciuri pentru naționala U21 a Portugaliei

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează