INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

UPDATE Glenn Hoddle a făcut infarct » A fost salvat de un angajat BT Sport

Glenn Hoddle // FOTO: Guliver/Getty Images
Glenn Hoddle // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 19:35

Glenn Hoddle, fostul internațional și selecționer al Angliei, a împlinit sâmbătă 61 de ani. Chiar de ziua lui, acesta a leșinat în studioul BT Sport și a fost transportat de urgență la spital.

UPDATE, DUMINICĂ 9:15

Glenn Hoddle a suferit un infarct, iar apropiații spun că a fost la un pas de moarte. A fost salvat de un angajat BT Sport,  care i-a dat primul ajutor. Acum se află la spital, răspunde la tratament, dar starea acestuia rămâne una gravă.

știrea inițială, sâmbătă 19:30

Sâmbătă ar fi trebuit să fie o zi specială pentru Glenn Hoddle. Fostul internațional englez, selecționerul Albionului între 1996 și 1999, a împlinit 61 de ani. 

Intenționa să-și sărbătorească ziua de naștere muncind. Era în studioul BT Sport, urmând să analizeze meciurile etapei a 10-a din Premier League. La un moment dat, a leșinat din senin și a fost transportat de urgență la spital. "Sunt cu gândul la el și la familia lui", a comentat Gary Lineker pe Twitter.

Hoddle a fost cel care l-a adus la Chelsea pe Dan Petrescu, în 1995. Dan Petrescu a povestit un moment emoționant trăit alături de Hoddle, cel care l-a transferat la Chelsea, în 1995. S-a întâmplat pe 22 iunie 1998, la Toulouse. "Tricolorii" tocmai învinseseră cu 2-1 Anglia antrenată de Hoddle, în al doilea meci din Grupa G a Mondialului.

Petrescu: "M-a pupat și m-a felicitat"

La sfârșitul partidei, selecționerul insularilor l-a așteptat pe Dan. "Autocarul nostru trebuia să plece. Hoddle l-a oprit pentru mine. Îmi era rușine, dar el a urcat, m-a pupat și m-a felicitat.

I-am zis: «Sorry. This is football!»", a povestit Petrescu la DigiSport. "Mi s-a făcut așa pielea... Îmi părea bine că am bătut și am marcat, dar îi dădusem gol celui care m-a cumpărat și care mă iubea foarte mult". 

53 de selecții
a adunat Glenn Hoddle la naționala Angliei (1979-1988), marcând 8 goluri

690 de meciuri
a jucat Hoddle în carieră la Tottenham, Monaco, Swindon Town și Chelsea (144 de goluri)

5 cluburi
a avut Hoddle ca manager (Swindon Town, Chelsea, Southampton, Tottenham, Wolverhampton)

Vezi și:  Selecționer surpriză pentru naționala din Filipine! Un fost antrenor al Angliei a semnat pe 6 luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează