INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

UPDATE Nu e Van Gaal! Tottenham a anunţat azi cine e noul antrenor al lui Chiricheş: "A semnat pe 18 luni"

Refuzat de Hiddink şi Frank de Boer, Tottenham s-a oprit la Van Gaal // Foto: Reuters
Refuzat de Hiddink şi Frank de Boer, Tottenham s-a oprit la Van Gaal // Foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 decembrie 2013 11:37

UPDATE / Tottenham l-a confirmat pînă la finalul sezonului viitor în postul de antrenor al echipei la care evoluează şi fundaşul Vlad Chiricheş pe Tim Sherwood, numit iniţial ca interimar după demiterea portughezului Andre Villas-Boas.

"După plecarea lui Andre Villas-Boas, clubul poate anunţa că Tim Sherwood a fost numit antrenor pînă la finalului sezonului 2014/2015", se arată în comunicatul clubului Tottenham.

***

Londonezii i-au oferit 10 milioane de euro anual antrenorului în vîrstă de 62 de ani pentru a-l schimba pe Villas-Boas. De 5 ori mai mult decît salariul primit de la federaţia batavă. Louis le-a spus: "Întîi Mondialul, apoi Tottenham".

Duminică dimineaţă, Daniel Levy, preşedintele lui Chiricheş la Tottenham, ateriza la Amsterdam, iar după-amiază se întîlnea cu Louis van Gaal în apartamentul acestuia din Noordwijk. Patronul Joe Lewis, 3,5 miliarde de euro avere, îl voia din ianuarie pe antrenorul batav.

"Poţi să fii şi managerul lui Spurs, şi selecţionerul Olandei. Iar din vară, după Mondial, cînd se încheie contractul cu federaţia, eşti numai al nostru", i-a transmis proprietarul britanicilor.

Însă Van Gaal a reacţionat: "Întîi Mondialul cu «naţionala», apoi Tottenham. Nu toate în acelaşi timp". Asigurîndu-l pe Levy că va fi mereu conectat la White Hart Lane în aceste şase luni.

În faţa asaltului presei, Van Gaal, 62 de ani, din iulie 2012 pe banca "lalelelor", a răspuns ironic în De Telegraaf: "Visez să antrenez în Anglia, dar, cînd va fi momentul semnării contractului, voi, ziariştii, nu veţi fi acolo".

19 trofee are Louis van Gaal în cariera de antrenor, la Ajax, Barcelona, Alkmaar şi Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
gymd
gymd  •  24 Decembrie 2013, 21:25

capello vine mai, stati linistiti

circo
circo  •  24 Decembrie 2013, 15:00

Sherwood a semnat ieri, luni, 23 decembrie. Atunci cand probabil autorul articolului taia porcul, facea bradul sau era beat pe sub vreo masa. Si ca sa nu fie intrebat de ce mai inventeaza stiri cu Van Gaal cand deja Tottenham are antrenor, a mutat anuntul lui Tottenham cu o zi. Ce mai conteaza inca o minciuna...

spectatorul
spectatorul  •  24 Decembrie 2013, 12:28
Postat de alpin pe 24 Decembrie 2013, 11:27

Crezi ca se cumpara jucatori numai daca sunt buni?! Lasand la o parte tzepele - tipic aromanesti - spune-mi de ce a platit Milan CINCI milioane, lui Inter, pentru "celebrul" Daminuta??? Pentru "valoarea" lui? Sau pentru a acoperi ceva "inginerii financiare?!?

Dar cine, in afara de senzationala noastra presa, a zis ca Milan chiar a dat 5 milioane pe Daminuta?? Ei au dat atunci vreo 6 milioane in total pentru vreo 3 jucatori tineri, printre care si Daminuta, asta nu inseamna ca Daminuta a costat 5, iar ceilalti 0.5.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează