INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

UPDATE OFICIAL Henry a semnat cu Monaco pe 3 ani! ”S-a ras pe cap, și-a ras barba. S-a făcut curat” :)

Articol de - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 12:04

În vară, Thierry Henry a fost aproape de a semna cu Bordeaux. Pe ultimii metri, totul a fost abandonat. Acum, e clar: Thierry Henry, 41 de ani, va debuta ca antrenor principal la AS Monaco, clubul la care și-a început și cariera de jucător, în 1994.

12:40

OFICIAL: Henry a fost anunțat oficial în postura de antrenor la AS Monaco: ”Am avut șansa de a primi mai multe oferte atrăgătoare în ultimele luni, dar Monaco are un loc aparte în sufletul meu. Am debutat în fotbal cu acest mare club și e un frumos joc al destinului să pornesc cariera de antrenor tot la Monaco”, a zis Thierry Henry, antrenor Monaco.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Francezul era din august 2016 asistentul selecționerului Roberto Martínez la naționala Belgiei. Renunțase și la contractul cu Sky Sports, unde era unul dintre principalii analiști pentru Premier League.

"Va fi un mare antrenor"

După locul 3 obținut la Mondialul din Rusia, era limpede că Henry vrea să devină antrenor. Și a semnat pe 3 sezoane cu Monaco, înlocuindu-l pe Leonardo Jardim. "Thierry are potențialul unui viitor mare tehnician. Și va fi cu siguranță. Foarte repede", a declarat Roberto Martínez.

În timp ce Thomas Meunier, fundașul dreapta belgian de la PSG, a comentat amuzat: "Nu ne-a spus nimic la lot. Doar s-a ras pe cap, și-a ras barba... S-a făcut curat".  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează