INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

UPDATE Patronul cluburilor Olympiakos și Nottingham Forest suferă de coronavirus » S-a întâlnit cu jucătorii și fanii la stadion

Evangelos Marinakis // Foto: Getty
Evangelos Marinakis // Foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 14:35

Evangelos Marinakis (52 de ani), cel care patronează cluburile Olympiakos (Grecia) și Nottingham Forest (Anglia), a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

UPDATE 22:25

Vineri, după Nottingham Forest - Millwall 0-3, patronul grec Evangelos Marinakis, 52 ani, a ținut să discute cu fotbaliștii care pierduseră drastic acasă. Apoi, ieri seară, a acuzat simptome specifice COVID-19, fiind testat pozitiv.

„Domnul Marinakis a fost diagnosticat după ce a dat primele semne de boală ieri după-amiază. În puținul timp petrecut de el în Nottingham, săptămâna trecută, n-a prezentat simptome ale virusului. Clubul primește sfaturi de la profesioniști în domeniul medical și de la autorități pentru a asigura că vor fi luate măsuri corecte", a anunțat, azi, clubul Nottingham Forest. În mod normal, persoanele intrate în contact cu un bolnav depistat de coronavirus trebuie să intre în autoizolare timp de două săptămâni. Mai mult, fani ai celor de la Nottingham Forest s-au fotografiat alături de acesta, iar Marinakis a intrat în contact și cu persoane de la tribuna oficială a stadionului City Ground.

Sâmbătă, Nottingham Forest, aflată în cursa pentru promovare, ar trebui să joace un meci de campionat contra celor de la Sheffield Wednesday.

Știrea inițială:

Virusul recent «m-a vizitat» și m-am simțit obligat să anunț publicul. Mă simt bine, deoarece iau toate măsurile necesare și sunt atent la instrucțiunile medicilor. Îi sfătuiesc pe toți concetățenii mei să facă la fel. Doresc tuturor o recuperare rapidă”, a fost mesajul postat de acesta pe contul personal de Facebook.

#Marinakis #HealthStatement #Message

Posted by Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis on Tuesday, March 10, 2020

Numărul deceselor în cazul epidemiei de coronavirus la nivel mondial a depășit valoarea de 4.000, în timp ce numărul cazurilor de infecție a sărit de 114.500, informează Libertatea.

89 de cazuride Coronavirus sunt în Grecia

VEZI ȘI:

CORONAVIRUS // Oficial: și Barcelona - Napoli se dispută fără spectatori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează