INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

UPDATE Ultimele ore de mercato în campionatele tari ale Europei » West Ham și-a luat vîrf de la Fenerbahce

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2016 13:39

Astăzi este ultima zi de mercato pentru marile campionate ale Europei. În fiecare an s-a făcut cel puțin un transfer de marcă în această zi.

Torres la Chelsea, Reyes la Arsenal și Suarez la Liverpool sînt doar cîteva dintre transferurile tari din ultima zi de mercato a anilor trecuți în Anglia. Cum azi e duminică, perioada de mercato a fost prelungită pînă mîine. Așadar cluburile mai au timp. 

GSP.RO te ține la curent cu ultimele MUTĂRI din această zi:

1. Newcastle United încearcă să dea lovitura azi. Are pe listă doi superjucători, ambii atacanți. Este vorba despre Doumbia și Berahino. Pe ultimul e dispusă să spargă banca: ofertă de 21 de milioane de lire! Și Tottenham îl vrea pe Berahino, internațional de 22 de ani de la WBA. 

2. Everton a făcut o ofertă pentru Oumar Niasse, jucător de la Lokomotiv Moscova

3. Chelsea încearcă să detoneze bomba. Vrea să-l aducă pe Antoine Griezmann, care să-i ia locul lui Eden Hazard, dorit de Real Madrid și alte echipe mari ale Europei

4. Manchester United a oferit 30 de milioane de lire pentru Renato Sanches, un mijlocaș central de numai 18 ani de la Benfica! 

5. Guus Hddink a confirmat la conferința de presă transferurile lui Pato și Miazga (fundaș de la New York Red Bulls)

6. Florian Thauvin a plecat de la Newcastle pentru a merge la Marseille

7. Transfer important pentru West Ham United! A reușit să-l aducă pe Emmanuel Emenike de la Fenerbahce.

8. Manchester United se luptă cu Leicester și Southampton pentru Musa de la ȚSKA Moscova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
vyyllyy
vyyllyy  •  01 Februarie 2016, 14:08
Postat de gannicus2014 pe 31 Ianuarie 2016, 20:39

mars , mah , ca imparte negoita covrigi si ciorbe rancede , vezi-ti de savulestii tai , ca vor sa-ti analizeze comportamentul

Lasa -ma ca iti da jiji 1kg de branza tie si celorlati *** ca tine care comentati p-aici pro clona , Fc Sb aka Fc Clona nu are si n-o sa aibe suporteri , voi sunteti niste *** platit cu kg de branza ca 'sa vad ceilarti care citesc uite frate au si eu fanii . fanii pe drq sunte-ti aganti sub acoperire platit cu branza de *** la pachet .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

of_cati_incapabili
of_cati_incapabili  •  01 Februarie 2016, 13:54

Ba postacilor...ce treaba au maretele echipe FCSB si Dinamo cu acest post?

gannicus2014
gannicus2014  •  31 Ianuarie 2016, 20:39
Postat de vyyllyy pe 31 Ianuarie 2016, 20:04

Nu e vorba de Dinamo aici *** , lasa ca canduce Logoret -Fc Clona behehhe 2-0 la pauza , dar cand ai vazut scorul ai iesit de pe gsp :)))).

mars , mah , ca imparte negoita covrigi si ciorbe rancede , vezi-ti de savulestii tai , ca vor sa-ti analizeze comportamentul

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close