INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Uruguay - Chile 2-1 » Ivan Zamorano acuză dur: „Până când aceste furturi? Arbitrii dirijează totul în America de Sud!”

Uruguay - Chile 2-1 » Ivan Zamorano acuză dur
Uruguay - Chile 2-1 » Ivan Zamorano acuză dur

Articol de - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 12:16 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 12:20

Uruguay - Chile 2-1. Oaspeții reclamă două penaltyuri și pe cel acordat uruguayenilor cu VAR. ”Meciul a fost făcut cadou de niște hoți autentici”, spune fostul vârf chilian Ivan Zamorano, susținut de Sindicatul fotbaliștilor.

Preliminariile CM 2022 au început cu scandal în America de Sud. Chiar din prima etapă, Chile s-a plâns de arbitraj în partida de la Montevideo, pierdută azi-noapte (1-2) cu Uruguay. Oaspeții au reclamat mai mult decizii controversate ale paraguyanului Eber Aquino. Cel mai vehement a fost Ivan Zamorano. "Câtă vreme vor mai fi tolerate aceste furturi pe acest continent? Arbitrii dirijează totul! Niște adevărați hoți, care au făcut cadou victoria uruguayenilor", a spus fostul mare atacant.

Click AICI pentru clasamentul și programul din preliminariile CM 2022!

"Nu mai e nimic de spus"

Luis Suárez a deschis scorul înaintea pauzei, dintr-un 11 metri acordat cu VAR, pentru un henț al unui fundaș, ce încerca să blocheze din alunecare o centrare de gol, mingea ricoșându-i însă din abdomen (la 0-0 Valverde a lovit transversala). Alexis Sánchez a egalat (54), iar oaspeții au cerut două lovituri de pedeapsă, dintre care una la fel pentru o atingere în careu cu mâna, fără a primi vreunul! Și, în prelungiri, au pierdut după șutul lui Maxi Gomez. Și Sindicatul fotbaliștilor chilieni s-a revoltat, protestând oficial la CONMEBOL. Absent pe "Centenario", și Gary Medel a postat acid un comentariu pe rețelele sociale: "Nu mai este chiar nimic de spus, arbitrajul a fost îngrozitor".

Argentina - Ecuador 1-0 » Salvați pe penaltyul lui Messi

Nici Argentina n-a câștigat ușor, pe o "Bombonera" pustie din cauza pandemiei. Trupa albiceleste nu a strălucit, nu și-a creat prea multe ocazii într-un duel destul de închis, dar s-a impus printr-un penalty scos de Ocampos (13), la faultul lui Estupiñan, și transformat cu destule emoții de Messi, portarul reușind s-atingă mingea. Marți, trupa lui Scaloni joacă a 3.600 m în La Paz cu Ecuador. 

EURO 2021. Cine vine să joace la București, după eliminarea României la baraj » Islanda sau Ungaria intră într-o grupă infernală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează