INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Uruguay se pregăteşte de finala Copa America urmărind o casetă cu Steaua!

Oscar Tabarez
Oscar Tabarez

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 24 iulie 2011 17:08

Diseară se dispută finala de la Copa America, ediţia 2011, care va pune faţă în faţa Uruguayul şi Paraguayul. 

Naţionala lui Cavani, Forlan şi Suarez pleacă drept favorită în faţa echipei care ne-a învins cu 2-0 în turneul amical sudamerican disputat luna trecută, iar antrenorul Oscar Tabarez ştie cum să-şi motiveze elevii înainte de acest meci istoric.

"Profesorul" a ales cîteva meciuri istorice pe care le-a arăta jucătorilor uruguayeni, iar printre acestea se numără şi o casetă cu Steaua!

"Le-am arătat băieţilor casete cu meciurile Milanului antrenat de Arrigo Sacchi, de la începutul anilor '90. De bază este meciul cu Steaua din finala Cupei Campionilor Europeni, în care Milan s-a impus cu 4-0. Acolo am văzut un presing, viteză şi posesie a balonului cum rar am mai întîlnit în fotbal", a mărturisit Tabarez, conform Il Giornale. 

Antrenorul reprezentativei Paraguayului, Gerardo Martino, va sta în tribună la finala Copa America, pe care echipa sa o va disputa, duminică, împotriva selecţionatei Uruguayului, din cauza unei suspendări de două meciuri pe care a primit-o în urma unei altercaţii.

Finala Copa America, Uruguay - Paraguay, se joacă duminică, de la ora 22:00, în direct la Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
diamantino
diamantino  •  24 Iulie 2011, 23:09

Mincinoşilor! Minţiţi cu neruşinare numai ca să aduceţi vorba de oile voastre comuniste. E clar ca nu aţi făcut niciunul fotbal la viaţa voastră. Voi credeţi că ăia din Uruguay (sau Paraguay) au timp să se uite la casete cu fotbal de acum 25 de ani? Băăă, la şedinţele tactice se analizează fotbalul modern, jocul adversarilor din meciul următor!!! Voi credeţi că acum înaintea finalei de Copa America învaţă uruguayenii fotbal? Voi credeţi că aşa se învaţă fotbal, mă? Adică, ia uitaţi aici, băieţi, cum au făcut ăştia şi faceţi şi voi ca ei. Aţi văzut? Gata, de acum încolo ştiţi şi puteţi face tot ce au făcut ăia, intraţi şi bateţi Paraguayul! :-))) Vai de capul vostru. Aţi fost zombificaţi.

sibelius
sibelius  •  24 Iulie 2011, 18:27

Si eu care credeam ca se uita la Dinamo cu pescarii islandezi...

sorinache
sorinache  •  24 Iulie 2011, 18:24

de fapt, ala le-a pus o caseta cu milan, dar slugoii de ziaristi romani n-au scapat prilejul sa-l mai liiinga inca o data pe oier; si ati uitat si sa ne intrebati daca vrem pe cineva la steaua din echipa uruguayului

Vezi toate comentariile (11)
Comentează