INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Usain Bolt face o ofertă serioasă unui gigant din Premier League: "Dați-mi un contract pe 5 ani!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 12:48

Superatletul jamaican Usain Bolt crede că el este răspunsul pentru problemele pe care Manchester United le are în atac. În vîrstă de 29 de ani, Bolt vrea un contract de cinci ani cu formația lui Louis Van Gaal, al cărei fan declarat este.

"Dacă mă întrebați pe mine, cred că ar trebui să dau probe și să văd dacă mă acceptă sau nu. Cred că aș fi destul de bun, fiindcă sînt în formă bună excelentă, am viteză, pot să controlez mingea și înțeleg jocul. Dacă mi-ar spune: uite, ai un contract de cinci ani. Hai să facem asta!, nu aș spune nu", a declarat Usain Bolt.

Fulgerul jamaican are șase medalii de aur la Olimpiadă și a spus de mai multe ori că ar vrea să schimbe domeniul și să joace pe Old Trafford. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
paiazze
paiazze  •  20 Noiembrie 2015, 13:55

Cam cum a ajuns Radoi antrenor la Steaua... Sigur, nu e el Usain Bolt, dar asa i-a spus probabil ciobanului: "Am ceva viteza, controlez mingea, inteleg jocul." Pac-pac, gata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează