INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Dinamo Kiev a dat afară un fotbalist, după ce a aflat cu ce se ocupă în secret tatăl lui: „Clubul este revoltat”

Dinamo Kiev a anunțat azi rezilierea contractului cu Uvarov Artur Maksimovich după ce conducerea clubului a aflat că tatăl fotbalistului este membru al unei organizații separatiste
Foto: Imago
Dinamo Kiev a anunțat azi rezilierea contractului cu Uvarov Artur Maksimovich după ce conducerea clubului a aflat că tatăl fotbalistului este membru al unei organizații separatiste Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 20:46 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 21:44

Dinamo Kiev a anunțat azi rezilierea contractului cu Uvarov Artur Maksimovich (18 ani), de la echipa secundă a clubului, după ce conducerea clubului a aflat că tatăl fotbalistului este membru al unei organizații separatiste.

Oficialii clubului l-au chestionat pe tânărul fotbalist în privința tatălui său, Artur refuzând să admită că tatăl său este un inamic al Ucrainei, decizie care i-a înfuriat pe conducătorii echipei. Aceștia au anunțat apoi imediat despărțirea de fotbalist.

Comunicat Dinamo Kiev: „Amicalul cu FCSB a fost anulat din cauza declarațiilor inadmisibile ale lui Gigi Becali”
FCSB
Comunicat Dinamo Kiev: „Amicalul cu FCSB a fost anulat din cauza declarațiilor inadmisibile ale lui Gigi Becali”

Dinamo Kiev: „Clubul este revoltat de comportamentul jucătorului și a decis să-i rezilieze imediat contractul”

„În această dimineață, Dinamo Kiev a aflat că Uvarov Artur Maksimovich, component al echipei de juniori, a ascuns că este fiul unui inamic al Ucrainei, Uvarov Maxim Anatolyevich, reprezentant al structurilor de putere ale Ucrainei, adjunct șef al Comitetului Consiliului Popular din structura LPR, aflată pe lista inamicilor statului.

Nu promovăm metoda stalinistă, în care fiul este pedepsit pentru greșelile tatălui, însă după ce a primit și a verificat informația, conducerea clubului a întrebat jucătorul despre apartenența tatălui său la organizația militară separatistă, Uvarov nu a oferit imediat un răspuns afirmativ. Clubul este revoltat de comportamentul jucătorului și a decis să-i rezilieze imediat contractul. 

FC Dinamo Kiev anunță oficial că nu este loc în structura clubului pentru opozanți ai independenței, integrității și suveranității Ucrainei. În timpul acestui teribil război cu rușii, Artur Uvarov ar fi trebuit să contacteze personal conducerea clubului și să recunoască participarea tatălui său la agresiunea militară asupra Ucrainei”, se arată în comunicatul celor de la Dinamo Kiev potrivit sport.ua.

Citește alte știri de actualitate:

CFR Cluj a scos la vânzare biletele pentru amicalul caritabil cu Dinamo Kiev » Intrare gratuită pentru refugiații ucraineni
CFR Cluj
CFR Cluj a scos la vânzare biletele pentru amicalul caritabil cu Dinamo Kiev » Intrare gratuită pentru refugiații ucraineni
UEFA a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu semifinala Scoția - Ucraina, din barajul pentru CM 2022
BARAJ CM 2022
UEFA a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu semifinala Scoția - Ucraina, din barajul pentru CM 2022

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1309205525773952
Mefisto Mefisto  •  14 Aprilie 2022, 22:01

Ei nu promoveaza metodele staliniste ei doar le aplica:)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează