INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Vă mai aduceți aminte de el? A luat "tripla" cu CFR Cluj, acum e demis din Serie A după doar șase etape

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 17:22

Andrea Mandorlini (56 de ani), fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, unde a luat titlul, Cupa și Supercupa în 2009-2010, a fost demis din funcția de antrenor al echipei Genoa, după doar șase etape petrecute pe bancă.

Demiterea acestuia vine la 24 de ore după eșecul usturător suferit de Genoa pe terenul lui Udinese, scor 0-3, ceea ce a reprezentat a patra înfrângere consecutivă pentru echipa lui Mandorlini, perioadă în care Genoa nu a reușit să marcheze nici măcar un gol.

Mandorlini preluase funcția de antrenor al celor de la Genoa în data de 20 februarie, înlocuindu-l chiar pe Ivan Jurici, cel care se va întoarce acum pe banca italienilor.

O victorie, un egal și patru înfrângeri a înregistrat Mandorlini pe banca lui Genoa, care se află pe locul 16, cu 29 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează