INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MILAN - INTER MÎINE, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vacanţă de la căpitan » ”Micul Faraon” El Shaarawy a înviat mumiile lui Allegri

El Shaarawy (stînga) a debutat la squadra azzurra în amicalul cu Anglia (1-2), pe 15 august // FOTO: Reuters
El Shaarawy (stînga) a debutat la squadra azzurra în amicalul cu Anglia (1-2), pe 15 august // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 06 octombrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 05 octombrie 2012 22:35

Atacantul egiptean de 19 ani se va distra de Crăciun pe banii lui Ambrosini dacă dă încă 7 goluri pentru Milan în 2012. Inter e pusă în gardă: Stephan a reuşit 5 în ultimele zece zile!

"Micul Faraon" s-a făcut mare. Din mare speranţă a ajuns golgeterul Milanului. Stephan El Shaarawy (19 ani) a profitat din plin de plecarea lui Ibrahimovici, explodînd în această toamnă. În numai 10 zile a reuşit să învie Diavolul milanez. Atacantul italian cu tată egiptean a dat 5 goluri în ultimele 4 partide ale "rossonerilor" şi e marele pericol, mîine seară, pentru rivalii de la Inter în "Derby della Madonnina".

El Shaarawy are o motivaţie în plus să-şi prelungească seria. După ce în vară i-a zis că se aşteaptă la 15 goluri de la el, Ambrosini l-a provocat joi cu un pariu special, acceptat de puştiul cu creastă de mohican. "Mai înscrii 7 pînă la Crăciun şi eu îţi plătesc o vacanţă", i-a promis căpitanul "rossonerilor".

Cumpărat definitiv de la Genoa pentru 13,6 milioane de euro, El Shaarawy şi-a depăşit totalul la Milan din stagiunea trecută, 4 goluri în 28 de partide în toate competiţiile, punctînd de 3 ori şi la "naţionala" de tineret.

"N-o să renunţ la creastă sub nici o formă. Nu mă tund nici dacă îmi dă ordin preşedintele Berlusconi!" (Stephan El Shaarawy, atacant Milan)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
deejay86
deejay86  •  06 Octombrie 2012, 10:08

E foarte tare ... mai ales la varsta lui. Poate sa ajunga un colos daca munceste in continuare,

giussybaratky23
giussybaratky23  •  06 Octombrie 2012, 04:33

Imi place pustiul asta. Daca isi vede de treaba, o sa ajunga la nivelul lui Roberto Baggio. ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează